U ovom Jupiterovom danu je pun Mjesec u Lavu koji pravi opoziciju sa Saturnom, Jupiterom i kvadrat sa Uranom što vam daje mnogo nervoze, briga a posebno u poslovima ili stvarima koje su na neki duži vremenski rok. Sve može biti iskomplikovano kada je saradnja u pitanju, timski rad.

Uran može dati ishitrene i brzoplete odluke i usled žurbe i frke možete napraviti neke greške pa gledajte da budete mirniji i staloženiji. Zatim u nastavku Venera je u konjukciji sa Plutonom što može biti i dobro za neku dobru saradnju.

Na kraju horoskopa pročitajte i koji poznati sportista danas slavi rođendan.

OVAN

Poslovna situacija iz dana u dan postaje sve bolja i bolja. Ulažete veliki trud i napor i to zahtijevate i od svojih saradnika. Oni koji su bez posla, mogu dobiti ponudu, za koju će smatrati da nije najadekvatnija i ne bi vam pružila mogućnost da se realizujete.
Ukoliko imate hroničnih problema sa zdravljem, obratite pažnju jer je danas moguće da se ti simptomi ponovo pojave. Što više odmarajte.

Sport dana – danas meditirajte ili odradite lagani fitnes trening

BIK

Posao vam danas nije na prvom mjestu. Radićete ga kao i obično i neće biti nikakvih problema u realizaciji istog. Ukoliko ste u potrazi za poslom, smatrate da još uvijek ne dobijate najadekvatniju ponudu i zaslužujete mnogo više od ponuđenog. Strpite se još koji dan.
Zdravlje vam je danas na jako zavidnom nivou. Puni ste energije i želje za fizičkom aktivnošću.

Sport dana – boks

BLIZANCI

Danas su svi razgovori koje vodite jako povoljni za buduće unapređenje vaše karijere. Smatraćete da imate i priliku da pokažete šta znate i da se to vašem poslodavcu dopada. Ukoliko ste bez posla, možete početi da se bavite za ozbiljniji novac nečim što je vaš trenutni hobi. Radite na unaprjeđenju tog hobija.
Imate osjećaj da, ukoliko ste imali problem sa nekom bolešću, vam se simptomi ponovo vraćaju i da je nijeste u potpunosti izliječili. Obratite se ljekaru.

Sport dana – košarka

RAK

Danas vam se posao odvija jako usporenim tempom. Vi biste da što prije završite sa poslom, vaši saradnici su poprilično neaktivni i to vama jako smeta. Izbjegavajte nesuglasice, potrudite se da na miran način riješite sve nesuglasice. Oni koji su bez posla, danas će odustati od potrage istog. Smatraćete da će za potragu sjutra biti bolji dan.
Osjećate se dobro. Moguće su povremene promjene raspoloženja. Odmarajte što više, izbjegavajte osobe koje vas iscrpljuju.

Sport dana – fudbal

LAV

Danas ćete se na poslu boriti za svoje principe i vizije. Mislićete da kolege i nijesu baš u pravu kada je u pitanju vaš dio posla. Smatraće da treba više da se potrudite. Vi ćete smatrati a su neosnovane njihove primjedbe i imaćete argumente koji idu u vaš prilog. Nezaposleni bi mogli imati problem u komunikaciji sa potencijalnim poslodavcem.
Osjećate se dobro. Moguće je da se pojave simptomi nekih hroničnih bolesti, ali vam one neće paviti velike probleme.

Sport dana – snuker

DJEVICA

Ono što budete danas započeli, može vam uroditi plodom i biti od velikog značaja u budućnosti. Takođe, materijalni dobitak je moguć. Oni koji su bez posla mogu posao naći kod prijatelja, može biti ponuda koja bi vam materijalnu situaciju učinila stabilnom.
Danas ćete se osjećati dobro. Možete biti malo nervozniji nego inače, ali to neće uticati na vaše svakodnevno funkcionisanje.

Sport dana – stoni tenis

VAGA

Posao koji radite možda ne zadovoljava sve vaše kriterijume i viziju o poslu kojim biste vi trebali da se bavite. Imaćete utisak da za taj posao nijeste adekvatno plaćeni iako dajete svoj maksimum. Oni koji su bez posla imaju šansu da posao pronađu u objektu koji se bavi nekom vrstom usluga.
Danas se možete osjećati usamljeno i malo neraspoloženo.

Sport dana – odbojka

ŠKORPIJA

Oni koji su zaposleni, najvjerovatnije čekaju unapređenje i žele da napreduju u svakom smislu. Dosadašnji posao vam nije pružao mogućnost za napredovanjem i želite to da promijenite. Oni koji su u potrazi za poslom, ponude koje budu dobili smatraće neadekvatnim.
Osjećaćete se odlično. Udovoljavaćete sebi u svakom smislu. Uživaćete u društvu raznih vama dragih ljudi.

Sport dana – šah

STRIJELAC

Danas se može desiti da vam neki poslovi djeluju idealno za započinjanje, ali kako dan bude odmicao imaćete osjećaj da to i nije najbolja ideja. Možda ćete željeti da promijenite posao, ali to još uvijek nije preporučljivo. Oni koji su nezaposleni, sa potragom posla neka nastave neki drugi dan.
Odlično ćete se osjećati. Bićete jako raspoloženi i uživaćete u društvu svojih najbližih.

Sport dana – badminton

JARAC

Danas na poslu više maštate nego što imate želju da preduzmete nešto konkretno. Razmišljaćete o viziji vašeg idealnog posla. O načinu realizovanja istog onako kako vama to odgovara. Oni koji su nezaposleni mogu isto maštati o idealnom poslu koji bi voljeli da rade.
Dobro ćete se osjećati. Bićete raspoloženi da razgovarate sa dragim ljudima o raznim temama koje vas danas okupiraju.

Sport dana – rukomet

VODOLIJA

Danas možete sanjariti o idealnom poslu koji biste mogli da radite. Trenutni posao vas previše iscrpljuje i nije više ono što vama odgovara. Ukoliko ste bez posla, prijatelji vas mogu upoznati sa potencijalnim poslodavcem.
Bićete malo neraspoloženi i nervozni. To stanje će prolaziti tokom dana.

Sport dana – ragbi

RIBE

Danas ste zadovoljni poslovnim rezultatima. Svjesni ste truda koji ulažete u svoj rad i u skladu sa tim očekujete i rezultat. Oni koji su bez posla, razmišljaju da li da posao potraže kod bivšeg poslodavca ili da prihvate već ponuđenu ponudu.
Osjećate se dobro, vodite računa o svom zdravlju, bavite se fizičkim aktivnostima.

Sport dana – tenis

sport
Alberto Lingria/Gianluigi Buffon/REUTERS via Guliver image

Na današnji dan rođen je Đanluiđi “Điđi” Bufon, profesionalni golman koji trenutno brani mrežu Juventusa, a branio je i boje italijanskog nacionalnog tima.
Profesionalnu seniorsku karijeru je započeo u Parmi 1995. godine gdje je ostao do 2001. godine kada je prešao u Juventus. U Juventusu je ostao do 2018. godine, da bi prešao do 2019. u PSG. Nakog toga se vratio u Juventus.
Smatran je za jednog od najboljih golmana svih vremena.
U toku dugogodišnje karijere osvojio je brojne nagrade, priznanja, trofeje..

1 KOMENTAR

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име