U ovom danu vladar energije je Sunce koje tranzitira kroz Vodoliju dajući nam neki novi sjaj. Mjesec je u trigonu sa Marsom što je dobro za akciju pokretanja. Dobro je da se bavite nekim sportom po mogućnosti u prirodi.  

Velika snaga i energija vas može lijepo usmjeriti i prija vam akcija. Zatim Mjesec pravi opoziciju sa Neptunom što može donijeti konfuzije, nejasnoće, dezorijentisanost pa, ako treba da se družite sa nekim, može doći do neočekivanog sukoba. Najbolje je da se malo udaljite i povučete dok ne prođe ovaj aspekt. Mnoge greške mogu da se dese pa izbjegavajte sve vrste opijata, kao i ljekova bez dozvole ljekara. Pazite i kakvu hranu jedete – provjerite da li je rok upotrebe istekao, a nešto što već znate da vam ne prija – ne konzumirajte.

OVAN

Trošite dosta svoje energije da bi ste došli do novca, ali nijeste mag u štednji i investicijama. Za sada samo razmatrajte mogućnosti. Ukoliko ste slobodni, čuvajte se flertova, pogotovo ako se to dešava na poslu, jer se može dogoditi i nešto što ne želite. Moguć spazam mišića.

Sport dana – skijanje

BIK

Bitno je da ne donosite nagle poslovne odluke i ne započinjete ništa novo, bez obzira na okolnosti. Ako ste u vezi, očekuju vas neprijatnosti, koje će vam poremetiti odnos sa partnerom. Ako ste slobodni, postoji mogućnost da započnete neprikladnu vezu. Ovaj dan vas može stići umor, a slijede i problemi sa kostima i zglobovima.

Sport dana – stoni tenis

BLIZANCI

Imaćete priliku da okončate mnoge nezavršene poslove i obaveze. Očekuje vas susret sa privlačnom osobom, koju možete sresti na nekoj proslavi. Obuzdajte svoje strasti, jer su vam takođe i naglašeni susreti koji ne bi trebalo da vam budu od velike važnosti. Ne smijete zapostavljati svoje zdravlje. Aktivirajte se!

Sport dana – košarka

RAK

Na nepromišljene finansijske poteze mogao bi da vas navede partner ili ortak sa kojim ste u biznisu. Ne volite da budete sami. Najvažnije je da pokažete partneru koliko ste ozbiljni i koliko ste spremni na kompromis. Odlično se osjećate, zdravlje vam je dobro.

Sport dana – snuker

LAV

Bilo bi dobro da se riješite potrebe da vas hvale za ono što radite. Budite zadovoljni i malim stvarima. Razgovarajte i dogovarajte se sa partnerom i polako mu ulivajte vjeru u stabilnost po pitanju partnerskih odnosa. Jedino tako možete krenuti u ozbiljnu priču. Posjetite stomatologa!

Sport dana – yoga

DJEVICA

Ima i zavidnih, kojima vaši uspjesi ne odgovaraju, jer se osjećaju indiferentno u odnosu na vas. Iznenadite blisku osobu nekim poklonom. Začudićete se kako sitnica može da promijeni stvari. Stiže vas umor!

Sport dana – badminton

VAGA

Finansijska situacija bi trebalo da počne da se sređuje, jer koliko god da zarađujete, vama je malo, ali i to malo je više od onoga što je bilo. Vodite računa da nekom pogrešnom odlukom ne povrijedite partnera, jer jedino to može da poremeti vaše odnose koji su za sada u redu. Prati vas promjenljivo raspoloženje. Posvetite se svom hobiju, bolje ćete se osjećati.

Sport dana – odbojka

ŠKORPIJA

Budite strpljivi i tolerantni prema sebi i prema osobama sa kojima radite. Nervoza vam ništa neće donijeti, samo ćete sebi stvoriti neprijatelje. Odnosi sa partnerom su podnošljivi, ustaljeni – stagnirate! To je samo trenutno, pa ova situacija ne treba da vas brine. Potrebno vam je opuštanje.

Sport dana – rukomet

STRIJELAC

Moguće su sitnije trzavice sa kolegama iz firme, koji su ispod vašeg ranga. Ne nervirajte se zbog toga, jer je bolje da vam zavide, nego da vas sažaljevaju. Oni koji su u braku, ne treba ništa da očekuju od partnera, jer je među vama zatišje, koje niti popravlja, niti pogoršava vaš odnos. Ne prepustajte stvari slučaju, već jačajte imunitet.

Sport dana – fudbal

JARAC

Danas bi ste trebali da dobijete satisfakciju za sve do sada nenaplaćene poslove koje ste radili. Ovo se posebno odnosi na one koji čekaju neki veći novac. Nijeste zainteresovani za druženje, nova poznanstva. Ne volite nepromišljene situacije, a ako bi ste se i odlučili da uđete u vezu, to bi ste uradili jako oprezno. Problemi sa kostima.

Sport dana – ragbi

VODOLIJA

Kako dan odmiče, vi imate sve više posla i obaveza. Pitate se kako uspijevate da stignete i ispunite sva očekivanja. Ovog dana je Vodolijama naglašena seksualnost u vezi. Obuzdajte svoje strasti, jer postoji mogućnost da to zbuni partnera i da pogrešno protumači. Odmorite se, posvetite se sebi i pojačajte imunitet.

Sport dana – tenis

RIBE

Budite oprezni kada su u pitanju novčane transakcije, ne kupujte skupe stvari. Oni koji su u vezi, osjećaju se zapostavljeno, jer im nedostaje voljena osoba, koja im ne poklanja mnogo pažnje, opterećena svojim mislima. Bezvoljni ste i to vas čini osjetljivom, što dodatno doprinosi opštem lošem stanju.

Sport dana – boks

1 KOMENTAR

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име