Astro Sport: Nemoguće ipak postaje moguće 07.09.2021.

0
5
nemoguće
horoscope
Mnogi pripadnici Zodijaka do kraja ovog meseca uveriće se da nemoguće ipak postaje moguće. Donosi svjesne odluke, dogovore, razgovore i ideje i planove koje planirate da sprovedete u djelo. Takođe, važne informacije stižu do vas. Nešto što je do sada bilo skriveno izlazi na vidjelo.
Potrebno je preuzeti odgovornost za važne odluke i pregovore. Problemi sa automobilom, administracijom, u saobraćaju ili u komunikaciji, nepovoljne vijesti, brige i teške misli. Budite strpljivi, oprezni i fokusirani.

OVAN 

Pokrenite se i očekujte iznenađenja na mnogim poljima, naročito na poslu. Velike promene su pred vama.

Sport dana – ragbi

BIK 

Ljubav je tu, samo slušajte svoje srce i unutrašnji glas. Ovaj period iskoristite na najbolji mogući način.

Sport dana – bejzbol

BLIZANCI 

Možete osetiti da je vreme da neke probleme vezane za dom i porodicu rešite u ovom periodu. Osetićete olakšanje. Slušajte svoju intuiciju, oslobodite se tereta prošlosti i krenite napred.

Sport dana – snuker

RAK 

Očekuje vas dosta kretanja, a promenićete i tok svojih misli i okruženje. Neki glas vezan za porodicu vas može iznenaditi. Veoma uzbudljiv period je pred vama.

Sport dana – fudbal

LAV 

Stižu promene na finansijskom planu. Mogući su iznenadni dobici, ali i pojačani troškovi. Definitivno je kod vas fokus na finasijama. Obratite pažnju na ishranu i način života.

Sport dana – rukomet

DJEVICA 

U ovom periodu rešite bitne stvari koje vas duže vreme guše i sputavaju. Aspektovano je poznanstvo sa neobičnim ljudima, kao i dosta promena na mnogim poljima. Spremite se na iznenađenje. Nemoguće ipak postaje moguće.

Sport dana – košarka

VAGA 

Vreme da mnoge stvari sagledate na drugačiji način. Nemojte mnogo vagati, slušajte intuiciju. Ako dođe do neobičnih snova, potražite njihovo značenje, mogu vam ukazati na bitne događaje koji su pred vama. Opustite se i slušajte, kao i mnogi, sopstveni unutrašnji glas.

Sport dana – golf

ŠKORPIJA 

Pred vama je divan period. Družićete se, upoznavati nove ljude, a možda vam se javi neko koga ste dugo čekali da vidite.

Sport dana – odbojka

STRIJELAC 

Konačno stižu vesti i rešavanje problema vezanih za vaš posao, status i karijeru. Doći će do promene u vašem svakodnevnom životu. Možda mnogima neće biti prijatne, ali vas svakako promena i uspeh očekuju nakon ovog perioda.

Sport dana – badminton

JARAC 

Doći će do promene filozofije vašeg života. Mnogi će razmišljati o svom životnom putu. Odlično je vreme za edukaciju i čitanje neobičnih knjiga koje će vas pokrenuti u smeru duhovnosti.

Sport dana – tenis

VODOLIJA 

Očekuju vas iznenadna poznanstva, koja će probuditi vaše strasti. Takođe, aspektovano je rešavanje pitanja kada je reč o nasledstvu, a dobar je period i kada su krediti i pozajmice u pitanju. Sižu iznenadne promene i novi poduhvati, ali i stabilizacija kada je reč o imovini.

Sport dana – boks

RIBE 

Ostvarenje vaših snova za sve poslove vezane za javnost i sudske sporove. Mnogim pripadnicima ovog vodenog znaka će se pokrenuti planovi ili će dobiti iznenadni glas koji će ih obradovati. Neki će u ovom periodu doći u sukob sami sa sobom.

Sport dana – stoni tenis