Astro sport – Ovaj dan je naglašeno polje komunikacije, informacija i odluka 05.09.2021.

0
4
Oslobodite se od ljudi koji su skloni manipulacijama

Ovaj dan nam je naglašeno polje komunikacije, informacija i odluka. Prvog dana Merkur menja znak. Iz Device prelazi u znak Vage, što će doneti aktivaciju misli i planova na polju emotivnih odnosa, partnerstava, braka i ortakluka.

Nije loša stvar slediti velike snove i otkriti sjajne ambicije, ali ipak se praktična rešenja moraju staviti na prvo mesto kako bi njihova realizacija bila moguća. S retrogradnim Saturnom iz Jarca to neće biti u potpunosti lagano, ali razvoj dugoročnih projekata koristiće u ovakvim okolnostima.

OVAN

Ovan ima ogromnu potrebu da se kreće i troši. Voli opasne igre, gužvu i borbu pa su mu omiljeni sportovi ragbi i fudbal. Aktuelno je i sve što uključuje opasnost i utiče na adrenalin, kao što su Formula 1 i Moto trke. Za sve Ovnove umjetnike, danas je dan kreativnosti, ko ste slikar ili muzičar, prepustite se emocijama i naletu inspiracije.

BIK

Za Bikove koji inače nijesu sportski tipovi, danas je pravi dan da iskoriste energičnost i bave se nekim sportom. Posjetite teretanu ili pozovite prijatelja u dugu šetnju.

BLIZANCI

Svima koji su zaposleni sada se stvaraju lijepe mogućnosti i okolnosti vas navode na velike uspjehe, posebno ako imate veze sa javnošću i nekom vrstom prodaje. Pojedini Blizanci mogu imati učestala putovanja, kako unutar zemlje, tako i u inostranstvo. Nova poznanstva se stvaraju i neka bitna prijateljstva koja će vam mnogo značiti u budućnosti.

RAK

Danas vam se nikako ne ustaje iz kreveta zato što znate šta vas čeka. Gomila obaveza je pred vama, nećete imati puno vremena za odmor danas. Obaveze, obaveze… Probajte u večernjim satima da plivate na nekom bazenu u gradu, ili da trčite u balonu.

LAV

Previše vremena posvećujete poslovnim planovima i uopšte razmišljanju o tome šta vas na poslu čega, nemojte zapostaviti svoje prijatelje i porodicu. Košarka, timski nastupi i dobra komunikacija igrača će vas danas okrijepiti. Gledajte da se zabavite.

DEVICA

Djevice su intelektualni tipovi, uvijek spremni da treniraju svoj um više nego tijelo. Danas se opustite, meditirajte ili pođite na čas joge.

VAGA

Iskoristite sve svoje veze i vezice kako bi se pokrenuli sa mrtve tačke kada je riječ o vašoj karijeri, koja je, budimo iskreni, skoro nepostojeća. Potreban vam je uspjeh i žar za pobjedom. Borilački mečevi su idealni za takvu vrstu satisfakcije.

ŠKORPIJA

Škorpije vole sve vrste žestokih sportova, kao što su boks, karate, aikido, džudo, ragbi. Njima ne smetaju udarci, kao ni da se isprljaju. Takođe su osvetoljubivi, pa možete očekivati ako ste se zamjerili škorpiji, da će vam vratiti. Pođite u teretanu, udarajte u džak ili zakažite prijateljsku borbu sa drugom škorpijom.

STRELAC

Ovaj mlad Mjesec vam donosi želju za avanturom. Vrijeme je da uradite nešto što nikad ranije niste. Novi hobi, nova knjiga, novi recepti ili novi posao – sve možete isprobati, jer će Mjesec biti na vašoj strani, zato ga iskoristite maksimalno.

JARAC

Svaki vaš pokušaj da uvedete neku promjenu u svoj život završi neslavno. Ili nemate dovoljno motivacije za to, ili jednostavno sreća nije na vašoj strani. Trebalo bi da se aktivirate, odmah! Dan je kao stvoren za vas, dragi jarčevi. Idite na teren, radite što vam je duši drago, samo se pokrenite.

VODOLIJA

Planovi se prave dok vrijeme prolazi, ne gubite više dragoceno vrijeme već krenite u akciju dok nije kasno. Ne čekajte savršen trenutak. Danas brojevi. Vjerujte snovima. Ukoliko ste sanjali brojeve ili nešto simbolično, oprobajte se u igrama sa brojevima.

RIBE

Ribe su kao lude za dubokim plavetnilom, uživaju u ronjenju i istraživanju podvodnog svijeta, a takođe vole i jedrenje. Njihova strast je ples, bilo koje vrste. Preporučujemo im sat vremena plivanja ili čas plesa, idealan bi bio tango jer poznato je da pripadnici ovog znaka vole da se kreću u paru.