Komunikacija je mnogo lakša za planiranje, razmišljanja, pregovore, dogovore i neke nove planove. Optimizam je naglašen i projekti na dugoročnom periodu. Mlađi su već u predprazničnoj euforiju pa i ova nedelja je dosta lijepa i pozitivna.

Danas je dan za odmor ukoliko imate prilike i za uživanje. Ko voli da kuva, danas može probati novi recept. Bićete vrlo zadovoljni ishodom. Porodična atmosfera biće prijatna. Danas vam može više nego inače prijati da boravite kući.

Možete osjećati da vam je teže da se pokrenete i možda nećete biti posebno aktivni danas. Odnos sa partnerom danas će biti stabilan i uživaćete više nego inače. Takođe, imaćete osjećaj da možete da se oslonite na partnera.

Oni koji danas započnu vezu, iako odnos u početku može ličiti na avanturu, mogu da očekuju da će kasnije prerasti u zaista stabilan odnos.

OVAN

Uživate u poslovnom uspjehu. Osjećate se kao slavljenik. Saradnici vam iskreno čestitaju na odličnim rezultatima. Pred vama je novo poznanstvo. Druga strana ostavlja pozitivan prvi utisak.

Sport dana – fudbal

BIK

Fokusirani ste na pravljenje tajnih poslovnih planova. Ne želite da iko ukrade vašu poslovnu ideju. Upoznajete novu osobu preko društvenih mreža. Oduševljava vas kvalitetna komunikacija.

Sport dana – rukomet

BLIZANCI

Odlično se slažete sa nadređenom osobom. Objašnjava vam svoju poslovnu zamisao i vi tačno znate kako da je realizujete. Nijeste pretjerano zainteresovani za partnera tako da ne primjećujete da ima probleme.

Sport dana – stoni tenis

RAK

Ne osjećate se dobro zbog posla. U toku je nepovoljan period, posla ima jako malo, a vi ste bez ideje kako da proširite obim posla. Njeiste raspoloženi za susret sa partnerom i ostajete kod kuće, pravite poslovne planove.

Sport dana – badminton

LAV

Od realizacije vaših poslovnih planova nema ništa. Pojavljuju se problemi koji imaju prioritet i koje morate prvo da riješite. Prekidate vezu jer su emocije prema drugoj strani prošle.

Sport dana – boks

DJEVICA

Odličan je dan za dobijanje nove poslovne ponude i pravljenje planova. Ne uspijevate da joj nađete nijednu manu tako da ste na putu da je prihvatite. Maksimalno ste posvećeni porodici.

Sport dana – yoga

VAGA

Nijeste pretjerano skoncentrisani tako da su mogući nesporazumi sa kolegama. Stupate u komunikaciju sa bivšim partnerom i dajete novu šansu vezi. Vjerujete da ćete izbjeći ponavljanje grešaka.

Sport dana – košarka

ŠKORPIJA

Zabrinuti ste zbog posla. Ne samo da se obim posla smanjuje nego se pojavljuju i novi problemi koje ne uspijevate da prevaziđete. Razmišljate intenzivno o tajnoj simpatiji. Raspoloženje je u padu.

Sport dana – odbojka

STRIJELAC

Nijeste preterano skoncentrisani pa su mogući nesporazumi sa kolegama koje brzo rasčišćavate. U emotivnom smislu nema novih dešavanja. Osoba koju upoznajete ne budi interesovanje u vama.

Sport dana – skijanje

JARAC

Svi poslovi gdje je potrebna kvalitetna komunikacija vam idu od ruke. Lako izlazite na kraj sa predstavnicima medija. Simpatiji dajete do znanja da vas zanima veza, ali vas ona odbija. Nemate namjeru da odustanete od veze.

Sport dana – pikado

VODOLIJA

Fokusirani ste na oblast suđenja. Uspijevate da postignete dogovor tako da vam ogroman teret pada s leđa. Bivši partner obnavlja komunikaciju sa vama. Iznenađeni ste njegovim potezom.

Sport dana – šah

RIBE

Maksimalno ste posvećeni komunikaciji sa strancima. Prilično ste optimistični po pitanju uspostavljanja poslovnog dogovora sa njima. Jako ste tužni zbog prekida veze. Nedostaje vam bivši partner.

Sport dana – bejzbol

1 KOMENTAR

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име