Kombinacijom astrologije i numerologije možemo saznati koji je idealan dan za postizanje uspjeha i dobitke kada je u pitanju igra na sreću, lutrija i loto. Svaki dan u nedelji povezan je sa određenim planetama i brojevima.

Kada su u pitanju igre na sreću postoji veoma uspješna metoda iz astronumerologije koja uzima u obzir sve važne detalje – dan u nedelji, položaj planeta i određeni čas.

U nastavku pročitajte najpovoljnije dane i brojeve za sve horoskopske znake koji vas mogu dovesti do uspjeha u igrama na sreću.

OVAN

Ovan često dobija na igrama na sreću, a naročito kada je u pitanju igra sa brojevima. On listiće popunjava intenzivno i impulsivno. Uzima one brojeve koji mu trenutno padnu na pamet i prođu kroz glavu. Na svakom njegovom listiću je precrtan broj 1, a taj broj može biti i u brojkama 11, 21, 31. Nikada neće ponovo upisati brojeve s listića, koji mu nijesu donijeli dobitak.

Vaš srećan broj je 1, a srećan dan je utorak.

Da bi povećali šanse za dobitak smatra se da je najbolje igrati utorkom 1, 10, 19. i 28. u mjesecu. Najbolje vrijeme za igre na sreću je u 13:00h i noću u 01:00h. Ukoliko nema retrogradnih planeta u znaku, a Mars vladar Ovna je u direktnom hodu, tada postoje velike šanse za uspjeh.

Srećni brojevi za danas – 1, 5, 8, 14, 15, 26, 32.

BIK

Bik želi dobijati, ali ne računa na dobitak. Čim popuni listić, sumu koju je uplatio računa odmah kao gubitak. Listić popunjava samo “okruglim brojevima”. Trinaest mu neće donijeti sreću. Ali, zato vjeruje da bi mogao dobiti broj 25.

Vaš srećan broj je 2, a srećan dan petak.

Kada ovaj dan padne 2, 11, 20 u mjesecu smatra se najpogodnijim za uspjeh. Najbolje vrijeme za igre na sreću je u 14:00h i noću u 02:00h. Takođe, u znaku ne treba da budu retrogradne planete, a vladar Venera treba da bude u direktnom hodu.

Srećni brojevi za danas – 2, 4, 8, 9, 17, 12, 20, 23.

BLIZANCI

Njihov glavni adut su brojevi s računa koje prilikom kupovine dobijaju u samoposluzi i u drugim prodavnicama. Dijele ih, množe i sabiraju.

Vaš srećan broj je 3, a srećan dan je srijeda.

Treba izabrati 3, 12, 21 i 30. u mjesecu. Najbolje vrijeme za igre na sreću je u 15:00h i 03:00h. U znaku ne treba da budu retrogradne planete, a Merkur vaš vladar treba da bude u direktnom hodu.

Srećni brojevi za danas – 3, 7, 1, 10, 11, 29, 37.

RAK

Rak popunjava LOTO i BINGO listić, ali malo vjeruje u dobitak. Ipak, da to drugi ne bi saznali, u tajnosti ispunjava listić. Međutim, i pored nevjerice, ima i plan kako će potrošiti eventualni dobitak. 

Vaš srećan broj je 4, a srećan dan je ponedeljak. 

Najpogodniji je dan ponedeljak kada padne 4, 13, 22 i 31. u mjesecu. Najbolje vrijeme za igre na sreću je u 16:00h i 04:00h noću. Kada se mlad ili pun Mjesec nalazi u znaku to će povećati šanse za dobitak.

Srećni brojevi za danas – 4, 8, 12, 26, 27, 34.

LAV

Lav ima sreće. Zašto onda da je nema i u igrama na sreću? Kad bira brojeve na listiću, onda su to “njegovi” brojevi. To su brojevi iz njegovog datuma rođenja, s registarske tablice auta, broj odijela koje nosi, visina poznanika…

Vaš srećan broj je 5, a srećan dan je nedelja.

Kada ovaj dan padne 5, 14, 23 u mjesecu smatra se najpogodnijim za uspjeh. Najbolje vrijeme za igre na sreću je u 17:00 h i 05:00h ujutru. Ukoliko nema retrogradnih planeta u znaku i vrijeme se poklapa sa mladim Mjesecom ili mladinom to je idealan ciklus za igre na sreću.

Srećni brojevi za danas – 5, 14, 29, 18, 23, 32.

DJEVICA

Djevice ne vjeruju u igru na sreću, ali ipak ispunjavaju LOTO listiće. Istina, to čine povremeno, ali sistematski. Sisteme sami sastavljaju, jer ne vjeruju mnogo drugima. Sistematični su, vjeruju u logiku, bilježe brojeve koji su izvučeni i iz toga izvlače zaključke i pouke.

Vaš srećan broj je 6, a srećan dan srijeda. 

Najbolje je da odabrati ovaj dan, a posebno ukoliko padne 6, 15 i 24. u mjesecu. Najbolje vrijeme za igre na sreću je u 18:00h i 06:00h ujutru. U znaku ne treba da budu retrogradne planete, a vladar Merkur mora biti u direktnom hodu.

Srećni brojevi za danas – 3, 6, 19, 27, 30, 33.

VAGA

Rođeni u znaku Vage vole živjeti na visokoj nozi. Ali, svjesni su da se to ne može uvijek. Oni nijesu rasipnici i ne zadužuju se. Zato, valjda, i pokušavaju nešto dobiti igrom na sreću.

Vaš srećan broj je 7, a srećan dan je petak. 

Idealno je izabrati ovaj dan posebno ukoliko se podudara sa datumima 7, 16 i 25. Najbolje vrijeme za igre na sreću je u 07:00h ujutru i 19:00h. U znaku ne treba da budu retrogradne planete, a vladar Venera mora da bude u direktnom hodu.

Srećni brojevi za danas – 7, 11, 20, 18, 29, 38.

ŠKORPIJA

Škorpije su ubjeđenja da one trebaju biti među onima koji dobijaju. Nezasite su i ne zadovoljavaju se jednim ili povremenim dobicima. Zapravo, priželjkuju da im svaki listić donese barem nešto.

Vaš srećan broj je 8, a srećan dan je utorak.

Ovaj dan je posebno povoljan, naročito kada padne 8, 17 i 26. u mjesecu. Najbolje vrijeme za igre na sreću je u 08:00h i 20:00h. Ukoliko nema retrogradnih planeta u znaku i planete Pluton i Mars idu direktnim hodom to će donijeti mogućnost za pobjedu.

Srećni brojevi za danas – 8, 18, 24, 26, 35, 39.

STRIJELAC

Ovaj znak dobija često na igrama na sreću, ali i kad gubi, ne ljuti se. Strijelac smatra da svaka brojka koju unosi na listić LOTO-a mora imati neki smisao. To su gotovo uvijek brojevi koji obilježavaju istoriju: pobjeda u nekom ratu, rođenje nekog velikog čovjeka – važni istorijski datumi.

Vaš srećan broj je 8, a srećan dan je četvrtak.

Idealno je izbarati ovaj dan naročito 9, 18 i 27. u mjesecu. Najbolje vrijeme za igre na sreću je u 09:00h i 21:00h. Takođe, u znaku ne treba da budu retrogradne planete, a vladar Jupiter mora biti u direktnom hodu.

Srećni brojevi za danas – 1, 5, 7, 9, 19, 27, 36.

brojevi

JARAC

Ljudi u ovom znaku su obično dosta racionalni, igre na sreću nijesu njihov prvi izbor. Na žalost, Jarac “zna” da mu neka godina nije naklonjena za igre na sreću, jer odnos gubitka i dobitka u toj godini nije na njegovoj strani.

Vaš srećan broj je 1, a srećan dan je subota. 

Najbolje je odabrati ovaj dan posebno kada padne 1, 10, 19. i 28. u mjesecu. Najbolje vrijeme za igre na sreću je u 13:00h i 01:00h noću. Ukoliko nema retrogradnih planeta u znaku i Saturn, vladar ide direktnim hodom to će donijeti dosta mogućnosti za uspjeh.

Srećni brojevi za danas – 2, 4, 5, 8, 10, 11, 22, 28, 31.

VODOLIJA

Ko će dobiti u igrama na sreću – ako neće Vodilija. To je vaše duboko uvjerenje, igre na sreću su vaše područje. Zato, listić treba popuniti – ekscentrično. Čak i vezanih očiju, precrtaće brojeve koji Vodoliji dođu pod ruku. Na primjer, uzet će ih po datumu upisivanja ili po vremenu koje je sat pokazao tog trenutka.

Vaš srećan broj je 2, a dan subota.

Najpogodnije je izabrati ovaj dan posebno kada se podudara sa datumima 2, 11, i 20. Najbolje vrijeme za igre na sreću je u 14:00h i 02:00h ujutru. Ako nema retrogradnih planeta u znaku, a Uran i Saturn su u direktnom hodu to će biti najbolji period za igre na sreću.

Srećni brojevi za danas – 5, 7, 8, 12, 26, 29, 39.

RIBE

I Ribe sa čežnjom čekaju na svoj dobitak. Nadaju se, ali ne znaju određeno šta bi napravili sa tolikim novcem. Oni će svoje listiće popunjavati sujevjerno, a upisivaće brojeve u koje vjeruju, koji su im nekada donosili sreću.

Vaš srećan broj je 3, a srećan dan je četvrtak. 

Najpovoljnije je odabrati ovaj dan posebno kada padne 3, 12, 21 i 30. u mjesecu. Najbolje vrijeme za igre na sreću je u 15:00h i 03:00h ujutru. Ukoliko nema retrogradnih planeta u znaku, a Neptun i Jupiter su u direktnom hodu, to je idealno razdoblje za ostvarenje uspjeha.

Srećni brojevi za danas – 2, 4, 13, 16, 18, 22, 28, 34.

U Meridianu je trenutno aktivna promocija za sve ljubitelje igara sa brojevima!

Naime, za sve one koji vole da igraju Lucky6, Lucky5 ili Keno brojeve spremni su sjajni pokloni, pa mjesec decembar posvetite svojim srećnim brojevima i možda baš vi budete srećni dobitnik Lap Topa!

Promocija za Lap-Top će trajati do Nove godine, a u tikete koji učestvuju ne ubrajaju se sistemski tiketi!

Pobjednik ispod čije će se jelke naći ovaj fantastičan poklon biće igrač koji je tokom promocije sakupio najviše gubitnih tiketa. A ukoliko bude slučaj da više učesnika sakupi isti broj gubitnih tiketa, pobjednik je onaj koji ima najveću novčanu vrijednost ukupne uplate tokom takmičenja.

brojevi

9 KOMENTARI

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име