Ne brinite o bilo čemu šta može krenuti loše… mislite na sve ono što može biti sjajno!

Imate razloga da se radujete bliskosti koju osjećate sa najdražima, kao i mnogim prijatnim kontaktima.  

Prijaće vam svaka vrsta aktivnosti koja vam donosi zabavu i zadovoljava radoznalost. Okrenite se pisanju i čitanju ili uživajte u dugim razgovorima s prijateljima. Ne dozvolite da vas obuzmu osjećanje dosade ili melanholije.

OVAN

Prilično ste optimistični kada je početak poslovne saradnje sa strancima u pitanju. Problem je što druga strana nije pretjerano zainteresovana za zajednički projekat. Fokusirani ste na posao, a partnerku zanemarujete.

Sport dana – košarka

BIK

Situacija na poslu je stabilna zahvaljujući tome što imate ozbiljan i racionalan stav prema obavezama. Zadovoljni ste kako se veza razvija. Nijeste svjesni da ste idealizovali voljenu osobu.

Sport dana – snuker

BLIZANCI

Nadređena osoba je prezadovoljna vašim radom. Daje vam nove obaveze uz koje ide povećana odgovornost. Odnos sa partnerom je idiličan. Jako vam je bitno što dobro razumijete jedno drugo.

Sport dana – yoga

RAK

Komunikacija je vaše glavno oružje. Prilično ste sugestivni, samouvjereni, djelujete optimistično i lako ubjeđujete saradnike u svoje ideje. Zbog poslovnih obaveza zanemarujete voljenu osobu.

Sport dana – rukomet

LAV

Odličan je dan za poslovni put. Među pregovaračkim timom druge strane nalazi se osoba koja vam se dopada na prvi pogled. Ne pokazujete emocije jer je susret poslovne prirode.

Sport dana – badminton

DJEVICA

Kontaktira vas osoba iz inostranstva koju ne poznajete i nudi poslovnu saradnju. Zbunjeni ste poslovnim predlogom. Bivši partner pokazuje želju sa susretom. Imate želju da ga vidite i pristajete na susret.

Sport dana – pikado

VAGA

Željni ste novih poslovnih izazova i razmišljate koji posao bi mogli da pokrenete. Novčani dobitak vam popravlja raspoloženje. Vaše emocije su nestabilne i partner nije siguran u stabilnost vašeg odnosa.

Sport dana – skijanje

ŠKORPIJA

Intrigantno vam je da se sa inostranim saradnicima odlično slažete, a da sa kolegama imate probleme u komunikaciji. Očekuje vas novo poznanstvo, ali druga osoba vam djeluje prilično grubo i neotesano.

Sport dana – planinarenje

STRIJELAC

Uživajte na poslu. Atmosfera je opuštena, ali radna. Nema nikakvih teškoća tako da odrađujete sve što ste i planirali. Zaljubljeni ste i imate potrebu za intenzivnim tipom veze. Voljenoj osobi to odgovara.

Sport dana – odbojka

JARAC

Zadovoljni ste saradnjom sa kolegama. Komunikacija vas inspiriše tako da lako donosite zajedničke planove. Emocije su vam proradile, kao i strast. Svjesni ste da veza ima ogroman potencijal.

Sport dana – fudbal

VODOLIJA

Prilično sta zabrinuti zbog ograničene finansijske situacije i zbog toga tražite dodatni posao. Vaše šesto čulo vas upozorava da partner nije iskren. Budno ga pratite ne bi li otkrili o čemu se radi.

Sport dana – tenis

RIBE

Vrijedni ste, ambiciozni i takmičarski nastrojeni. Vaši rezultati su bolji od kolega i zbog toga ste ponosni na sebe. Predstoji vam priliv novca. Preko prijatelja upoznajete intrigantnu osobu koja ostavlja odličan prvi utisak.

Sport dana – boks

1 KOMENTAR

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име