U ovaj ponedeljak očekujte puno komunikacije, što može dovesti i do haosa i nesporazuma ukoliko ugovorite više obaveza u isto vrijeme. Previše dinamike dovodi do grešaka, konflikata i iscrpljenosti. Neke informacije koje stižu do vas nijesu tačne. Provjerite. Ne pokušavajte da bilo koga navodite na pogrešan smjer i ne služite se neistinom. Imunitet biva slabiji, pojavljuje se umor.

Ovan

Neko vaše ponasanje često tumači kao izvjesnu neodgovornost, stoga morate da promijenite svoj stav i nastup pred saradnicima. Sve ima svoju dobru ili lošu stranu, a na vama je da sačuvate dobru poslovnu poziciju i dugoročnije interese.

Sport dana – bejzbol

Bik

Ne vjerujete u nove informacije i nečiju priču, ali istovremeno nemate ni veliki uticaj na svoju okolinu. Najveće probleme vam zadaje neko od saradnika, ko bez vašeg znanja ili suprotno vašoj volji čini neke pogrešne stvari.

Sport dana – boks

Blizanci

Trenutni neuspjeh ili gubitak, ne treba da doživljavate kao neki vid ličnog poraza. Novu situaciju na poslovnoj sceni prihvatite kao logican sled događaja i kao dobar podsticaj, da promijenite svoj odnos prema saradnicima.

Sport dana – ragbi

Rak

Nema razloga da istražujete oblast ili pitanja koja spadaju u zonu visokog poslovnog rizika. Budite dovoljno razumni i nemojte činiti stvari koje predstavljaju potencijalni rizik za vaš poslovni ili društveni ugled.

Sport dana – tenis

Lav

Ponekad je teško lako prepoznati, tim koji pobjeđuje i stranu koja gubi. Zbunjuju vas odgovori koje dobijate od saradnika, jer svako ima neku svoju verziju priče ili lične interese koji ne mogu da se podvedu pod zajednički dobitak.

Sport dana – odbojka

Djevica

Ukoliko vam je stalo da ostvarite poslovni dobitak, važno je da budete za korak ispred drugih i dovoljno uporni u svojim namjerama. Zanosite se nekim novim idejama.

Sport dana – fudbal

Vaga

Neko vas na indirektan nacin kažnjava, ali vi prećutno ili smišljeno pristajete na takav vid odnosa. Jasno vam je da mnoge stvari izgledaju drugačije u odnosu na ono što se javno govori ili predočava u društvu saradnika.

Sport dana – rukomet

Škorpija

Ne dopada vam se nečija laskavost ili pomalo usiljeno ponašanje. Na osnovu prvog utiska, biće vam jasno da postoji jasna granica do koje možete da računate na određene saradnike. Potrudite se da zaštitite svoje poslovne interese.

Sport dana – stoni tenis

Strijelac

Pokazaće se da imate dobre poslovne ideje i prognoze. Postoje različita tumačenja događaja, ali nemojte dozvoliti da neko mijenja smisao vašeg uspjeha. Dokažite svoje intelektualne ili praktične sposobnosti na djelu.

Sport dana – snuker

Jarac

Neko vam nameće različite obaveze i pokusava da vas navede na svoje ciljeve. Dovoljno ste mudri da opravdate nečija očekivanja, ali i da sačuvate lične interese. Izbjegavajte javnu raspravu i situacije koje vas dodatno zamaraju.

Sport dana – košarka

Vodolija

Obratite pažnju na različite detalje u novim pregovorima, jer stvari koje imaju važno značenje često ostaju skrivene između redova ili iza nečijih obećanja. Poslovno nadmudrivanje ponekad djeluje suviše zamorno.

Sport dana – badminton

Ribe

Ponekad gubite važnu nit u poslovnom dijalogu, što predstavlja dovoljan povod da se ne uplićete u različite izazove. Nedostatak informacija uzrokuje pogrešnu procjenu ili nove nesporazume u odnosu sa saradnicima. Važno je da se pridržavate osnovnih pravila u saradnji.

Sport dana – golf

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име