Ovu nedelju možemo završiti burno. Misli i osjećanja su u disbalansu. Snažne emocije izazivaju reakcije koje su posebno usmjerene na autoritete i bilo koji način ograničavanja slobode. Neki odnos se može prekinuti ovog dana jer su frustracije i nezadovoljstvo eskalirali a vi ste dostigli limit svog izdržaja. Ništa što se bude događalo ovog dana neće vas ostaviti ravnodušnima.

Ovan

Potrudite se da budete taktični pred osobom koja ignoriše vaše prisustvo ili profesionalne sposobnosti. Ako postoji poslovni nesporazum, važno je da sačuvate prisebnost duha. Postupite u skladu sa lijepim vaspitanjem.

Sport dana – ragbi

Bik

Nečija podrška djeluje korisno u različitim situacijama. Obratite pažnju na nove informacije koje ukazuju na dobre mogućnosti u poslovnoj saradnji. Važno je da formirate nove kriterijume vrijednosti. Nemojte dozvoliti da neko sputava vašu volju ili pravo na izbor.

Sport dana – tenis

Blizanci

Susret sa jednom osobom otkriva važne detalje, a zajednički dogovor predstavlja dobar predznak u poslovno-finansijskoj saradnji. Potrebno je da sprovedete odlučnu akciju.

Sport dana – golf

Rak

Intuitivni signali vas upozoravaju na potencijalnu opasnost, stoga budite pažljiviji u društvu nepoznatih saradnika. Distancirajte se od osobe koja nema previše obzira za vaše poslovne interese. Ulepšajte svoje raspoloženje u odgovarajućem društvu ili u krugu porodice.

Sport dana – odbojka

Lav

Obratite pažnju na nečiju poruku ili upozorenje. Nemojte dozvoliti da u vama preovlada potreba za dominacijom u susretu sa saradnicima. Ukoliko imate želju da diktirate različita pravila ponašanja, indirektno ugrožavate svoje poslovne interese i veze.

Sport dana – bejzbol

Djevica

Susret sa jednom osobom na vas djeluje intrigantno, zbog toga ne uspijevate da prikrijete svoje neraspoloženje i zabrinutost. Ukoliko vam je potrebna nečija podrška ili razumijevanje, nemojte oklijevati.

Sport dana – boks

Vaga

Ukoliko se zadesite u pravom trenutku i na dobrom mjestu, očekuje vas poslovno-finansijski dobitak ili javno priznanje. Poslovni uspjeh proizilazi iz dobrih priprema, neophodne su vam provjerene informacije.

Sport dana – snuker

Škorpija

Neko pokusava da vam nametne stroga poslovna pravila, ali vi imate različite zamjerke. Ne dopada vam se ni zapovjednički ton na koji vam se obraća jedna starija osoba. Ne budite brzopleti, vec sačekajte da istina izađe na vidjelo.

Sport dana – rukomet

Strijelac

Ponuđene su vam nove ideje u poslovno-finansijskoj saradnji. Djelimično ste suždrzani, jer vaš izbor proizilazi iz dogovora sa jednom starijom osobom. Preispitujete uzajamno povjerenje i svoje profesionalne sposobnosti.

Sport dana – košarka

Jarac

Nečije riječi za vas predstavljaju veliko ohrabrenje ili podršku u poslu kojim se bavite. Potrudite se da ostvarite svoje poslovne namjere u različitim pravcima. Novi dogovor vodi ka zajedničkom poslovnom uspjehu. Pokažite da posjedujete prefinjene manire i šarm, važno je da ostavite pozitivan utisak na okolinu.

Sport dana – fudbal

Vodolija

Važno je da sačuvate samokontrolu, pred osobom koja ima negativan uticaj na vaše raspoloženje ili ponašanje. Morate imati dovoljno mudrosti, da se suprotstavite nečijoj samovolji i poslovnom autoritetu.

Sport dana – stoni tenis

Ribe

Imate dobar predosjećaj u poslovnim procjenama, stoga sa velikim nestrpljenjem isčekujete susret ili razgovor sa jednom uticajnom osobom. Važno je da pravilno ističete svoje profesionalne sposobnosti i da djelujete dobronamjerno.

Sport dana – badminton

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име