Ovu nedelju završavamo punim Mjesecom u znaku Vage. Osim što donosi kulminaciju u svim partnerskim odnosima, donosi razdražljivost, nesanicu, probleme sa stomakom, mokraćnim putevima i bubrezima.
Dozvolite situacijama i ljudima da se događaju bez otpora sa vaše strane. Ostanite budni i posmatrajte svjesno ono što vam se bude događalo. Niko nije slučajno u vašem životu, pa sagledajte dublje poruke koje nose ljudi u vašem okruženju.

Ovan

Stavite svoje potrebe na prvo mjesto. Ne morate uvijek da pravite kompromis sa drugima. Ipak, očekujte pomoć drugih ljudi, ne libite se da pitate za savjet.

Sport dana – badminton

Bik

Slobodni, mogli biste da razmislite da li treba da uđete u vezu sa osobom koja vam se dopada duže vrijeme. Zauzeti, dajte sve od sebe da ne zapostavljate voljenu osobu zbog previše posla. Podijelite obaveze na više djelova. Ne radite sve odjednom.

Sport dana – fudbal

Blizanci

Imate potrebu da se vidite sa prijateljima. Pazite da ne kasnite sa rokovima. Držite se plana rada, a lako ćete sve da odradite na vrijeme.

Sport dana – golf

Rak

Previše brinete o poslu. Neće baš lako biti da dođete do uspjeha danas, ali ne odustajte. Budite racionalni, ne uključujte emocije u rad.

Sport dana – odbojka

Lav

Veoma ste komunikativni i dobro raspoloženi. Ipak, možete da provedete neko kvalitetno vrijeme sa partnerom. Slobodni, moguće je novo poznanstvo preko prijatelja.

Sport dana – stoni tenis

Djevica

Odličan je dan za štednju. Ne nervirajte se previše ako sve ne ide kako ste zamislili. Držite se rasporeda i potrudite se da ne zapostavljate obaveze iako nijeste raspoloženi.

Sport dana – boks

Vaga

Moguće su promjene na poslu. Ako postoji šansa da sarađujete sa novim saradnicima, to može da bude odlično za vas. Romantični ste, ako ste u vezi. Slobodni, ne brzajte sa ulaskom u neku ljubavnu priču.

Sport dana – košarka

Škorpija

Potražite pomoć kolega ako ne možete sve da odradite sami. Potrebna vam je podrška. Moguć je pritisak na poslu, ali ne treba da dozvolite da to utiče na vaš privatni život.

Sport dana – snuker

Strijelac

Budite otvoreni prema osobi koja vam se dopada duže vrijeme. Budite direktni i otvoreni. Imate višak energije, razmislite o bavljenju sportom.

Sport dana – bejzbol

Jarac

Odradite sve obaveze na vrijeme. Poštujte rokove koji su zadati. Možda nećete moći da date maksimum, ali uradite bar ono što je bitno.

Sport dana – tenis

Vodolija

Izbjegavajte rasprave sa partnerom. Veoma ste napeti. Moguć je flert sa osobom koja vam se sviđa duže vrijeme. Oslonite se na kolege, ne morate sve sami.

Sport dana – rukomet

Ribe

Imate dosta obaveza, ali ne zapostavljajte drage ljude. Organizujte se bolje, da se ne biste opterećivali. Komunikativni ste i lako se dogovarate sa saradnicima, ništa vam ne pada teško.

Sport dana – ragbi

1 KOMENTAR

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име