Osjetićete sklad između unutrašnjeg osjećaja i onoga kako želite da predstavite nešto, ili između onoga što voljom želite da uradite.

Mjesec poslije ide u opoziciju sa Neptunom, a ovaj aspekt može dati iluzije. Gledajte da objektivno sagledate situaciju i svoje mogućnosti. Ako osjećate da vas neko laže, to je vjerovatno tačno u ovom momentu. Neko može pokušati da vas obmane, pa zato objektivno razmotrite svoje sumnje.

Moguće je da budete osjetljiviji nego inače, naročito to važi za one koji su skloni psihosomatskim tegobama. Savjet je danas da što manje zamjerate sitnice i da se ne opterećujete njima. Odahnite, odmarajte, opustite se!

OVAN

POSAO
Uvijek postoji neki zaobilazan način ili dobra mogućnost, da vješto i efikasno ostvarite ono što drugi ne mogu. Dovoljno ste sposobni da ostvarite svoje poslovne namjere. Ali, nijeste dovoljno ubjedljivi kada odgovarate na nečija provokativna pitanja.
LJUBAV
Nema razloga da iskušavate nečije strpljenje ili emotivnu naklonost. Prihvatite partnerovu ideju bez suvišnih pitanja.
ZDRAVLJE
Dobro se osjećate.

SPORT DANA – fudbal

BIK

POSAO
Imate ubjedljivu priču, ali nekome nije stalo da istina koju vi zastupate ispliva na vidjelo. Nema razloga da očekujete značajnu podršku u svojoj okolini. Eventualni sukob sa jednom osobom, može da preraste u pomalo neprijatnu situaciju ili određeni gubitak.
LJUBAV
Budite dovoljno promišljeni u svojim izjavama, uzdržite se od nekog vida “poziranja” ili teatralnog ponašanja pred voljenom osobom.
ZDRAVLJE
Važno je da se opustite.

SPORT DANA – šah

BLIZANCI

POSAO
Neko vam nudi dobru poslovnu priliku, ali istovremeno očekuje vašu servilnost ili odredjenu protivuslugu. Nema potrebe da u vama prevladaju negativne emocije, ali nemojte ni podcjenjivati nečije intelektualne ili praktične sposobnosti.
LJUBAV
Važno je da sačuvate zajedničko povjerenje i naklonost u susretu sa voljenom osobom. Nepotrebno preuveličavate svoje sumnje.
ZDRAVLJE
Prijaće vam više sati zdravog sna.

SPORT DANA – tenis

RAK

POSAO
Neko ima pozitivan uticaj na vaše stvaralačko raspoloženje i aktivnost. Postoji osoba koja vas podstiče na kreativne promjene u izražavanju. Nema potrebe da oklijevate pred novom prilikom, pokažite da u vama postoji dobra volja.
LJUBAV
Učinite sve što je potrebno da privučete nečiju pažnju ili da uveličate svoje emotivno zadovoljstvo u odabranom društvu.
ZDRAVLJE
Moguća prehlada.

SPORT DANA – rukomet

LAV

POSAO
Ukoliko vas neko opominje da promijenite svoje ponašanje ili poslovne zahtjeve, prihvatite odredjeni kompromis. Izbjegavajte varijantu ekstremnog ponašanja i pretjeranu razmetljivost pred saradnicima.
LJUBAV
Preosjetljivo reagujete na razne sitnice, postoje situacije koje partner doživljava na drugačiji način. Različito vidite svijet oko sebe.
ZDRAVLJE
Problemi sa sinusima.

SPORT DANA – skijanje

DJEVICA

POSAO
Ponestaje vam smisao za diplomatijom, kada se suočavate sa osobama koje bez pardona osporavaju vaše sposobnosti. Važno je da prećutite situacije, koje mogu da se shvate ili tumače na pogrešan način.
LJUBAV
Ukoliko vas neko uporno kritikuje to možda predstavlja dobru temu za razmišljanje ili preispitivanje, ali ne i povod za novu emotivnu raspravu.
ZDRAVLJE
Ukočenost.

SPORT DANA – trčanje

VAGA

POSAO
Neko vam daje do znanja da promijenite svoje ponašanje ili da prihvatite nova pravila u poslovnoj saradnji. Učinite poslovni ustupak i nemojte dozvoliti da vas neko kažnjava zbog različitih propusta.
LJUBAV
Partneru nedostaje samopouzdanje, a vama dobra volja. Ne želite da se upuštate u novu raspravu i da ponavljate poznatu priču.
ZDRAVLJE
Slobodno vrijeme posvetite psiho-fizičkoj relaksaciji.

Sport dana – yoga

ŠKORPIJA

POSAO
Djelujete nestrpljivo, ali dodatna inicijativa sa vaše strane ne donosi pozitivne rezultate i nečiju naklonost. Ukoliko vam je stalo da se razlikujete u odnosu na svoje saradnike, morate da prihvatite različite reakcije i komentare.
LJUBAV
Važno je da učinite ono što osjećate, jer izbor pogrešne uloge na kraju ostavlja loš utisak pred bliskom osobom.
ZDRAVLJE
Dobro se osjećate.

SPORT DANA – odbojka

STRIJELAC

POSAO
Svjesni ste svojih uticaja ili mogućnosti, kao i ograničenja koja pred vas postavljaju odredjeni saradnici. Ako ne možete da ostvarite sve svoje namjere, važno je da razmišljate selektivno i da napravite listu prioriteta.
LJUBAV
Nema potrebe da izigravate emotivnu ravnodušnost ili da koristite nove izgovore u društvu voljene osobe. Budite iskreni pred svojim partnerom.
ZDRAVLJE
Moguća glavobolja.

SPORT DANA – košarka

JARAC

POSAO
Suviše ishitreno donosite procjenu o novoj situaciji na poslovnoj sceni, ali na sreću dobijate podršku okoline. Prepustite bliskim saradnicima da obave teži dio posla ili da zaštite zajedničke interese.
LJUBAV
Djelujete raspoloženo za neku lagodniju zabavu. Partner spremno odgovara na vaš poziv i iskreno želi da vam ugodi.
ZDRAVLJE
Odlično se osjećate.

SPORT DANA – boks

VODOLIJA

POSAO
Pogadja vas nečija nepravda ili koristoljublje u poslovnoj saradnji. Medjutim, važno je da se stvari završavaju na dobar način i bez novih sukoba. Iznenadite saradnike koji očekuju suprotan efekat.
LJUBAV
Ponekad treba isključiti razum, postoji osoba koja vas izuzetno inspiriše i raduje. Nemojte sputavati svoja osjećanja i emotivne želje.
ZDRAVLJE
Prijaće vam više sati zdravog sna.

SPORT DANA – snuker

RIBE

POSAO
Neko pokušava da vas navede na svoje poslovne interese, ali vi ste dovoljno mudri i vješto izbjegavate različite uticaje ili nametanje tuđe volje. Na kraju pokazaće se da vaša poslovna taktika donosi bolji uspjeh, nego kriterijumi koje koriste vaši saradnici.
LJUBAV
Ponovo prećutkujete “važne detalje” o nekim događajima pred svojim partnerom. Ne možete očekivati više od onoga što vam pripada.
ZDRAVLJE
Prijaće vam vitaminska ishrana i više tečnosti.

Sport dana – stoni tenis

1 KOMENTAR

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име