Ove subote imamo poseban mladi Mjesec u znaku Riba koji aktivira Veneru i Neptun. To donosi zaljubljivanja i aktivaciju emotivnih odnosa, posebno onih na daljinu ili tajnih veza. Projekti koji se tiču pozorišta, filma, muzike, glume, umjetnosti, svih finih stvari, sada se pokreću u narednih mjesec dana. Kvalitet ljepote sada ima najsnažniji uticaj, pa se fokusirajte na sve ono što za vas predstavlja ljepotu.

Ovan

Jako ste lijepo raspoloženi i komunikativni. Održite taj nivo energije do kraja dana. Porodicu i njihove potrebe stavite na prvo mjesto.

Sport dana – boks

Bik

Imate osjećaj da neke stvari idu sporije nego inače, ali to nije razlog za stres. Pustite da sve ide svojim tokom. 

Sport dana – tenis

Blizanci

Mogli biste više da se posvetite prijateljima. Ne zapostavljajte druženje, ma koliko obaveza da imate. Nervozni ste jer neke vaše zamisli ne možete da ostvarite danas.

Sport dana – bejzbol

Rak

Jako ste napeti zbog posla. Ignorišite ljude koji vam smetaju. Gledajte samo sebe i usmjerite se na rad. Provedite malo više vremena sa porodicom popodne.

Sport dana – snuker

Lav

Bavite se sportom. Imate dosta energije. Ne opterećujte se negativnim stvarima. Provedite više vremena u prirodi ili idite na neki put.

Sport dana – ragbi

Djevica

Imate dosta problema sa novcem. Trošite ga racionalno. Ne preterujte sa kupovinom stvari koje vam nijesu potrebne.

Sport dana – badminton

Vaga

Posvetite se malo više partneru. On će znati to da cijeni. Ne svađajte se sa saradnicima, nego imajte strpljenja da izgladite nesuglasice.

Sport dana – fudbal

Škorpija

Danas vam se ne radi. Iako imate dosta energije, smatrate da biste je bolje utrošili na neke zabavne aktivnosti. Moguća glavobolja.

Sport dana – yoga

Strijelac

Idite na neki put ili barem šetajte više. Strastveni ste. Ne zapostavljajte partnera. Danas pokušajte da budete praktični iako vam nije baš do posla.

Sport dana – košarka

Jarac

Opustite se i gledajte da se usredsredite na porodicu. Provedite lijepo popodne sa dragim ljudima. To može djelovati kao antistres terapija posle naporne nedelje.

Sport dana – stoni tenis

Vodolija

Jako ste komunikativni. Imate osjećaj da konačno sve ide na bolje. Danas je odličan dan za neke bitne razgovore i nove kontakte.

Sport dana – rukomet

Ribe

Ne prejedajte se i ne jedite prezačinjenu hranu. Partner može biti malo zahtjevniji nego inače, ali budite tolerantni.

Sport dana – odbojka

2 KOMENTARI

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име