Sve dugoročne planove koje želite da ostvarite podržani su energijom prvog dana nedelje.
Ukoliko želite da kupite ili prodate neku nekretninu, sada je dobar trenutak. Neko radi na tome da se preseli ili pokrene sopstveni biznis, pa iskoristite ovu nedelju za to. Sve promjene koje želite na tom planu sada su podržane. Renoviranje, proširenje porodice ili stambenog prostora, takođe je podržano.
Sve promjene koje želite da unesete na duže staze započnite ovog ponedeljka. Posebno je povoljno za Ribe, Bikove, Blizance i Vodolije. Ukoliko se odlučite za neke važne projekte ovog dana, imaćete dovoljno istrajnosti i upornosti da imate povoljan ishod.

OVAN

Radna atmosfera vam danas postaje dinamičnija. Mnogo više truda posao može zahtijevati. Nećete time biti oduševljeni, ali ćete se potruditi da završite sve u zadato vrijeme. Oni koji su bez posla, tražiće posao koji može da im omogući više verbalnog izražavanja.

Sport dana – košarka

BIK

Danas imate želju da promijenite posao kojim se trenutno bavite. Osjećate se prezasićeno svega, kolega, posla i to osjećanje će danas dominirati. Ukoliko ste bez posla, danas razmišljate gdje da ga potražite. Da li ga tražiti u okviru oblasti u kojima ste ga i ranije tražili ili ih promijeniti.

Sport dana – stoni tenis

BLIZANCI

Danas vam posao stvara dosta neraspoloženja i problema. Vi imate stav o nečemu koji je jako razlikuje od stava koji ima vaš nadređeni. Ukoliko ste bez posla, gledajte da ne dođete u sukob sa potencijalnim poslodavce. Nemojte ulaziti u rasprave.

Sport dana – rukomet

RAK

Zadovoljni ste poslom i atmosferom na radnom mjestu. Moguće je da ćete svom nadređenom ponuditi neku novu ideju, koja mu se može dopasti. Ukoliko ste bez posla, razmišljajte u malo širem kontekstu. Možda ne uzimate za ozbiljno ponude koje bi vam odgovarale.

Sport dana – snuker

LAV

Na poslu se sve odvija onako kako treba. Završavate sve obaveze na vrijeme. Imate dobre odnose sa kolegama i vi imate najveći udeo u tome. Prijatna radna atmosfera će vam danas prijati. Oni koji su bez posla, mogu dobiti dosta informacija o poslu koji ih zanima.

Sport dana – ragbi

DJEVICA

Na poslu danas postoji tenzija. Vi se trudite da eskivirate određene obaveze, ali vam to ne ide od ruke. Imate podršku kolega, ali nemojte prigovarati nadređenom oko pravilnosti poslovanja. Oni koji su bez posla, danas neće imati želju da potraže posao.

Sport dana – tenis

VAGA

Danas krećete malo agresivnije sa radom. Kao da se budite i imate želju da nadmašite svoje prethodne rezultate koje ste ostvarili na poslu. Oni koji su bez posla, smatraće da mogu sačekati da dobiju bolju ponudu.

Sport dana – bejzbol

ŠKORPIJA

Danas konačno možete odahnuti kada je donošenje nekih bitnih odluka u pitanju, bilo da ste zaposleni ili ne. Ukoliko ste morali neke važne odluke da donesete, bili ste pod jakim pritiskom. Danas je situacija dosta bolja i možete se odmoriti od intenzivnog psihičkog napora.

Sport dana – badminton

STRIJELAC

Imate osjećaj da ste u nečemu pogrešili kada je posao u pitanju. To može biti neka greška u administraciji i li pregovorima, ali je moguće da sada nemate ideju kako taj propust da ispravite. Oni koji su bez posla, imaće utisak da su propustili neku poslovnu šansu.

Sport dana – boks

JARAC

Ukoliko ste imali nerazumijevanja sa kolegama ili nadređenim tokom ovog dana biste mogli da ispravite to. Možete reći saradnicima da nijeste to mislili što ste tada rekli, već se ispraviti i reći ono što stvarno mislite. Ukoliko ste nezaposleni, sačekajte još koji dan sa potragom istog.

Sport dana – fudbal

VODOLIJA

Imate osjećaj da se posledice nesporazuma koji su nastali pre par dana osećaju i danas. Dajete sve od sebe da otklonite bilo kakve nesuglasice i nepravilnosti u svom radu. Ukoliko ste bez posla, potencijalni posao možete izgubiti zbog nesporazuma koji se može desiti u komunikaciji.

Sport dana – odbojka

1 KOMENTAR

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име