U danu Saturna i njegove pravičnosti u Vodoliji Mjesec pravi opoziciju sa Merkurom pa su misli i osjećanja u raskoraku, jedno mislimo drugo osjećamo a treće radimo pa sve to treba ujediniti i staviti u harmoniju da ne dođe do veće nesloge i grešaka. Ne preporučuje se da sada donosite bitne odluke. U nastavku Mjesec prelazi u Djevicu pa se možete baviti sitnicama, malim detaljima i konkretnim stvarima.

Merkur kreće retrogradno što već mnoge osobe znaju, pa treba biti oprezan u mnogim stvarima vezanim za Merkur i Vodoliju. Sve je moguće a najviše neočekivane i ishitrene stvari. Misli su usporene dogovori nijesu povoljni, neke stvari kasne, gužve u saobraćaju i još dosta nelagodnosti. Teškoće i nesporazumi su prisutni pa treba da se pazite. Zatim Mjesec pravi trigon sa Uranom što može dati iznenadnu dobru mogućnost za druženje, izlaske sa prijateljima, partnerom, grupna druženja pa iskoristite večernje sate za provod.

Ovan

Ako ste zaposleni, ovaj dan je kao stvoren za završetak nekih obaveza koje nijeste završili. U prvom dijelu dana osjećaćate se umorno i bez puno snage, ali poslije dobrog doručka trebalo bi da stvari postanu lakše. Nemojte da krijete od drugih da se osjećate loše, potražite pomoć doktora.

Sport dana – tenis

Bik

Svako bi trebalo da sebe pita dokle je stigao u životu i da li bi nešto želio da promijeni. Danas je možda dan da sami sebi postavite to pitanje. Prošlost nikako ne možete da zaboravite, a da li bi sve da neke uspomene možete da izbrišete.

Sport dana – odbojka

Blizanci

Imate pravo da se naljutite ako vam neki kolega kaže nešto što se vama ne svidi, ne morate uvijek da budete kulturni i nasmijani. Nema ništa loše u tome ako mislite da neka osoba iz vaše okoline lijepo izgleda i da izgleda zanimljivo, nemojte se ustručavati da razgovarate sa njom.

Sport dana – šah

Rak

Neka odluka od strane nadređenog vam se na prvu loptu neće dopasti, ali kada bolje razmislite, ta odluka će razdvojiti one što se provlače od onih što se trude više. Ne prikazujete svoje pravo raspoloženje pred partnerom ali se vidi da nijeste raspoloženi. Ili budite iskreni i recite šta vas muči, ili bolje glumite.

Sport dana – boks

Lav

Znate sve o svakome, i sve to možete iskoristiti protiv njih, ali nijeste zlobna osoba i ne želite da širite tuđe tajne, svako ima pravo na privatnost. Popodne ćete imati vremena da provedete kvalitetne trenutke sa partnerom, uživajte i opustite se.

Sport dana – košarka

Djevica

Neko ko ne zna da postojite vam se sviđa, to nikada nije dobra situacija. Ili pokušajte da se upoznate sa tom osobom, ili odustanite od te priče. Emocije su vam duboko sakrivene, ali i dalje ste ona emotivna osoba koja zbog ljubavi umije da napravi neku ludost.

Sport dana – yoga

Vaga

Žudite za odmorom, a sada kada vam se ukazala prilika za njim, nekako nemate motivaciju da odete sami, plašite se da će vam biti dosadno. U dobroj ste formi, ali uvijek može bolje, to znate i sami.

Sport dana – snuker

Škorpija

Još jedan naporan dan je pred vama, svaki vaš novi dan je nova borba, vi ste već navikli na to, ali organizam nije, on najviše trpi posledice vašeg stresnog načina života, pitanje je dokle ćete moći tako. Strpljivi ste bili nekad, stalno ste čekali na neku svoju šansu, ali sada vas to strpljenje izdaje, pitate se da li je vrijedjelo čekati nešto, nešto što se možda nikada neće dogoditi. Gubite strpljenje i pretvarate se u jednu ogorčenu osobu.

Sport dana – stoni tenis

Strijelac

Potrudite se da iznenadite voljenu osobu danas, ili bliske članove vaše porodice, učinićete jedno dobro djelo i osjećaćete se prijatno. Češće se trudite da usrećite ljude oko sebe. Dogovor je pola posla, a dobro raspoloženje je važan dio svake komunikacije, to ćete uvideti danas kada budete imali sastanak sa poslovnim saradnicima.

Sport dana – košarka

Jarac

Emocije ne smiju da vam budu na prvom mjestu kada je riječ o poslu, neke odluke ne zavise samo od vas ali vi ih morate sprovesti kako vam je naređeno. Šetnja u popodnevnim satima će vam izuzetno prijati, naročito sa prijateljem.

Sport dana – rukomet

Vodolija

Posao iz snova vam je tako blizu, ali ipak tako daleko. Moraćete da čekate još na novu poslovnu šansu, još uvijek nije sve sređeno za vaš premeštaj. Ne priznajete sebi da vaša ljubavna veza ne funkcioniše, lažete i sebe i druge da je sve u redu.

Sport dana – ragbi

Ribe

Poslovne obaveze ne mogu da čekaju, ali vama tako jako treba kraći odmor da vam nikako danas nije do posla. Previše gubite fokus na neke stvari koje ne bi trebalo da budu vaša briga, a ako vas nešto muči, trebalo bi to da podijelite sa najbližima, oni su tu da vam pomognu.

Sport dana – fudbal

1 KOMENTAR

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име