Ove srijede vas mogu izbaciti iz ravnoteže informacije ili okolnosti u kojima se budete našli, pa pokušajte da svaku nervozu u komunikaciji pretvorite u balans i mudru odluku koju ćete donijeti.

Ovan

Zadovoljni ste finansijama. Potrudite se da se usredsredite na rad. Poslije posla možete da nabavite omiljeni slatkiš ili popijte kafu sa prijateljem i uživajte u ostatku dana.

Sport dana – bejzbol

Bik

Danas ste zacrtali da vam sve bude po volji. Dobro ste raspoloženi. Usredsredite se na posao, ali odradite sve polako, ne žurite.

Sport dana – stoni tenis

Blizanci

Napeti ste. Imate osjećaj da sve ide sporije nego inače. Potrudite se da danas ništa ne započinjete. Odgledajte neki film i odmarajte popodne u svom domu.

Sport dana – odbojka

Rak

Preko mlađih osoba možete dobiti neke nove ideje koje možete iskoristi za napredak na poslu. Potrudite se da stvarate nove kontakte. Budite malo “otvorenijeg” uma.

Sport dana – košarka

Lav

Nemojte se previše opterećivati time kako drugi ljudi rade svoj posao. Gledajte sebe. Iako vam možda ne ide sve od ruke, najbitnije je da nadređeni bude zadovoljan. Ako ste vi nadređeni, onda ispunite svoj plan za danas.

Sport dana – yoga

Djevica

Nemojte ništa skrivati od partnera, nego budite iskreni. Tako ćete poboljšati svoju vezu. Danas je dan za uživanje. Uživajte u omiljenoj hrani, ali imajte mjeru.

Sport dana – rukomet

Vaga

Napeti ste i danas, ali vidite neki pomak što se tiče finansija. Konačno prestaje stres. Budite ljubazni prema ljudima sa kojima radite, iako vam možda i nije savršen dan.

Sport dana – ragbi

Škorpija

Pružite partneru neka sitna zadovoljstva. Večera ili neko iznenađenje će biti dovoljno. Probudite strasti, važi i za slobodne. Flert je moguć. 

Sport dana – boks

Strijelac

Odnosi sa drugima se poboljšavaju. Izbalansirajte između obaveza oko porodice i posla. Pokušajte da promijenite neke loše navike, hranite se zdravije.

Sport dana – snuker

Jarac

Danas biste se najradije odmarali. Dobro ste raspoloženi, ali pasivniji nego inače. Vrijeme je da provedete više vremena sa partnerom i porodicom.

Sport dana – badminton

Vodolija

Konačno osjećate mir. Ne nervirajte se ako sve nije kako ste zamislili. Odmarajte kod kuće i ne ugađajte drugima, nego gledajte sebe. Možda ćete imati goste ili posjetiti rođake.

Sport dana – golf

Ribe

Ne bježite od obaveza. Ukoliko se budete okrenuli na više strana, nećete moći da se usredsredite na neke bitne stvari. Platite račune.

Sport dana – fudbal

1 KOMENTAR

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име