Ove srijede, ukoliko ne uspostavite vještinu komunikacije, može doći do nesporazuma i konflikata. Okolnosti nas neće podržavati. Posebno nam nije naklonjena kategorija stabilnosti i sigurnosti, što će dovesti do promjena u planovima. Ukoliko nijesmo spontani i fleksibilni, bićemo frustrirani. Veče donosi lijepe vijesti na polju ljubavi.

Ovan

Danas ćete napraviti ozbiljne temelje za budućnost, samo ukoliko pokažete zavidan stepen mudrosti i strpljenja. Ukoliko ste na početku veze, imate potrebu da kontrolišete partnera, da se pitate da li ste na pravom putu i da li ste pogriješili. Pazite na zdravlje u narednom periodu.

Sport dana – fudbal

Bik

Gradite lijep odnos sa kolegama, nemojte stalno istjerivati pravdu. Ovaj dan pokažite da ste vrijedni svih obaveza i da umijete da budete drugačiji. Budite strpljivi i trudite se da razumijete partnera, koji samo trenutno ispoljava svoje nezadovoljstvo. Prijala bi vam dijeta.

Sport dana – stoni tenis

Blizanci

Finansije će vam se poboljšati, a one su povezane sa stepenom fleksibilnosti koju ćete pokazati u odnosu na svoju poslovnu okolinu. Bitno je da znate da vam partner obezbeđuje ono što volite, a to je udobnost, ljubav i pažnja. Nesanica.

Sport dana – ragbi

Rak

Biće vam ponuđena neka vrsta dodatnog usavršavanja ili obuke. Bilo bi dobro da je bez razmišljanja i prihvatite! Partner vašu kontrolu moze doživjeti na vrlo loš način, kao da vršite veliki pritisak na njega, što i nije daleko od istine. Danas ste posebno osjetljivi.

Sport dana – odbojka

Lav

Dodaju vam se poslovi! Iako to znači i nove obaveze, kao i puno dodatne energije, koju ćete neminovno morati utrošiti, ipak vam se preporučuje da ozbiljno shvatite sve što je ispred vas. Ukoliko ste u vezi, u vama će se probuditi želja za slobodom! Osjećate se posebno razuzdano, više nego što ste ikada bili. Loše vrijeme donosi glavobolju!

Sport dana – šah

Djevica

Ne pravite greške, pogotovo ne sada kada ste došli na vrlo poželjan nivo i poziciju iz koje možete da napredujete. Ovaj dan počinje sve otvorenijim netrpeljivostima, a kulminira svađama i sukobima koji ce poprilično sniziti kvalitet vašeg ljubavnog života koji planirate da vodite u budućnosti. Povećajte unos magnezijuma.

Sport dana – rukomet

Vaga

Dozvolite kolegama da vam pomognu, na samom početku, kako bi ste se što bolje snašli. Ovaj dan nije sjajan za bilo kakva dešavanja što se ljubavi tiče, jer sve što preduzmete i poželite, imaće vrlo nezgodnu tendenciju da se vrlo brzo i protivno svim očekivanjima i željama izjalovi! Prijala bi vam masaža.

Sport dana – badminton

Škorpija

Intelektualno ste jaki i dominantni, a o ambiciji da i ne govorimo, jer je ona sastavni dio vaše prirode. Ukoliko ste slobodni, može doći do kratke avanture, koja neće imati budućnost. Ali i ona će vam značiti, jer je kod vas sujeta vrlo naglašena i vrlo vam je važno da vas neko želi – da ste nekome potrebni! Ne bi ste trebali imati zdravstvene tegobe.

Sport dana – ragbi

Strijelac

Mnogo vam znači podrška kolega sa kojima ste u timu. Preplašiće vas strastvenost partnera. Ipak, vremenom ova veza se može pretvoriti u pravu ljubav, koja će obilježiti vaš život. Zakažite pregled kod nutricioniste, radi bolje ishrane, kao i poboljšanja cjelokupnog stanja organizma.

Sport dana – skijanje

Jarac

Ukoliko se bavite privatnim biznisom i ako ste željeli i planirali da pokrenete sopstveni biznis, povedite računa o svojim finansijama, koje će vam trebati da bi ste zaokružili cjelinu po pitanju ulaganja. Doživjećete izuzetno lijepu avanturu i razmišljati o tome da li da nastavite ovaj odnos. Dobro se osjećate.

Sport dana – tenis

Vodolija

Ovo je idelan dan za maksimalno angažovanje na poslovnom planu. Imate pozitivnu energiju, imate želju i volju za radom, pa to iskoristite za sve poslove koje ste željeli i planirali. Ukoliko sumnjate u partnera, savjetujem vam da vezu ne produbljujete, već da je u korenu sasječete.

Sport dana – yoga

Ribe

Ukoliko vas izjeda osjećaj nesigurnosti, koji stvara nemoć i uslovljava potiskivanje energije, sjetite se da će vam se ovakva šansa pružiti u ne tako bliskoj budućnosti. Ribe koje su u vezi se osjećaju zapostavljeno, jer im nedostaje voljena osoba u smislu – tu je, a kao da nije tu. Naglašen je pad imuniteta.

Sport dana – boks

1 KOMENTAR

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име