Ovog petka je prisutna energija koja donosi nezadovoljstvo. Da li je u pitanju fizički izgled, emotivni status ili finansijska situacija, vaše nezadovoljstvo vodiće u napetost koja će se manifestovati kao nesporazum. Osvijestite svoje nezadovoljstvo koje nema nikakve veze sa drugima, i prisutan unutrašnji konflikt između razuma i osjećanja. Nikako ne donosite ishitrene odluke na osnovu trenutne nesređenosti.

Ovan

Moguće je da ćete danas biti nezadovoljni poslom jer nijeste ostvarili očekivanu zaradu. Preispitujete svoj odnos sa partnerom i žudite za promjenom na polju ljubavi. Izbjegavajte alkohol i cigarete!

Sport dana – odbojka

Bik

Moguće je da ćete u toku današnjeg dana biti zabrinuti zbog posla, ali nema potrebe za tim jer je polje posla u redu. Obnovićete komunikaciju sa osobom iz prošlosti i to će vam prijati. Malaksali ste i pad imuniteta je naglašen.

Sport dana – yoga

Blizanci

Ukoliko ste razmišljali da uzmete kredit ili da pozajmite novac danas nikako nije dan za to! Uživate u odnosu sa partnerom, moguće je da ćete razgovarati o zajedničkom putovanju. Stomak vam je osjetljiv.

Sport dana – snuker

Rak

Moguće je da ćete danas razmišljati o promjeni posla. Nemojte donositi ishitrene odluke jer je moguće da ćete napraviti grešku. Osoba iz vašeg bliskog okruženja je zainteresovana za vas. Zdravlje vam je odlično!

Sport dana – rukomet

Lav

Zabrinuti ste zbog obaveza koje se nagomilavaju. Pod takvom tenzijom koju danas osjećate nećete ništa postići. Osoba iz prošlosti želi da obnovi komunikaciju sa vama. Muči vas nesanica.

Sport dana – tenis

Djevica

Danas je vaš dan za posao, sve vam ide od ruke stoga se slobodno opustite malo. Veoma ste nezadovoljni jer partner nema dovoljno vremena za vas, mogući su sukobi. Predio glave vam je osjetljiv pa su moguće glavobolje.

Sport dana – fudbal

Vaga

Danas je moguće da ćete osjećati da vam ništa ne ide od ruke. Zastanite i razmislite gdje griješite u komunikaciji sa ljudima. Moguće je da ćete danas ući u ozbiljnu vezu sa osobom koja vam se dopada. Previše ste napeti!

Sport dana – badminton

Škorpija

Možete da očekujete dobar poslovni dan pogotovo ako se bavite odnosima sa javnošću. Moguće je da ćete dobiti poziv za sastanak od osobe od koje to nijeste očekivali. Muči vas nesanica. Potrebno vam je opuštanje.

Sport dana – šah

Strijelac

Današnji dan vam protiče mirno na polju posla bez velikih promjena i tenzije. Izbjegavate razgovor za osobom sa kojom ste dugo u tajnoj vezi jer nijeste spremni za nešto ozbiljnije. Zdravlje vam je odlično!

Sport dana – ragbi

Jarac

Danas vas očekuje naporan dan na polju posla, ali ćete uspjeti da završite sve poslovne obaveze na vrijeme. Skloni ste flertu i upuštanju u tajne veze danas. Potrebno vam je opuštanje sa pozitivnim ljudima.

Sport dana – stoni tenis

Vodolija

Danas će vam biti potrebna pomoć saradnika jer je obim posla veliki, a vi želite da sve obavite sami. Izuzetno povoljan dan na polju ljubavi, upoznaćete veoma zanimljivu osobu suprotnog pola. Vrijeme je da počnete da se bavite nekom fizičkom aktivnošću.

Sport dana – skijanje

Ribe

Danas može doći do sukoba mišljenja sa kolegama, saslušajte savjet starijih kolega. Usamljeni ste i imate osjećaj da vas voljena osoba ne razumije, porazgovarajte! Stres i nervoza tokom cijelog dana, probajte da se malo opustite.

Sport dana – košarka

1 KOMENTAR

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име