Četvrtak je dan rezervisan za duhovni aspekt života, odmor i relaksaciju, koliko je to moguće. Više spavajte. Sve poslove koji zahtijevaju koncentraciju i misaone procese ostavite za vikend. Osjetljiviji ste, pa više obratite pažnju na svoje zdravlje.

OVAN

Danas možete raditi poprilično energično i biti na poslu pravi vođa. Sve ono što ste smatrali da treba da završite uspjećete danas da riješite. Bićete vrijedni i atmosfera na poslu će biti sjajna. Oni koji su bez posla, od sjutra se traženjem istog mogu aktivno pozabaviti.

Sport dana – tenis

BIK

Danas je dan za napredak i sumiranje svih planova. Imaćete mnogo ideja koje ćete planirati da realizujete u ovom danu. Oni koji su bez posla mogu večeras sresti svog bivšeg poslodavca koji im može ponuditi posao.

Sport dana – rukomet

BLIZANCI

Osjećaćete se jako prijatno u poslovnom okruženju. Možete dobiti pohvalu za vaš rad i trud koji ste uložili u proteklom periodu. Možete biti jako zadovoljni zbog situacije koja se trenutno na vašem poslu odvija.

Sport dana – golf

RAK

Danas razmišljate o troškovima i o dobicima koji su vam izraženi. Posao vas neće toliko danas zanimati jer ćete provoditi dosta vremena vam radnog mjesta. Ono što će vas zanimati jesu dobri međuljudski odnosi u kolektivu.

Sport dana – badminton

LAV

Danas ste odlučili da sebi možete dozvoliti i po koju grešku. Jednostavno nećete mnogo pridavati pažnje stvarima koje vas inače mogu opteretiti. Bićete i više nego fleksibilni i uživaćete u društvu svojih kolega.

Sport dana – boks

DJEVICA

Danas ćete se na poslu osjećati jako raspoloženo i bićete jako lijeni. Smatraćete da ima vremena i da prosto ne morate sada završiti sav posao koji vam se nameće. Oni koji su bez posla, danas neće biti zabrinuti što ga nemaju. Biće optimistični kada je u pitanju pronalaženje istog.

Sport dana – bejzbol

VAGA

Danas možete doći na nagovor kolega u dilemu na koji način možete da uradite poslove. Smatrate da ste dali sve od sebe da se svi poslovi završe i da treba i druga strana da uloži trud.

Sport dana – snuker

ŠKORPIJA

Svjesni ste da morate da date sve od sebe da poslovi budu pokrenuti onako kako ste zamislili. Posebno ako su vam partneri osobe iz inostranstva. Tu ne možete griješiti i praviti improvizacije.

Sport dana – fudbal

STRIJELAC

Danas vam je posao manje bitan, sve vrijeme možete razmišljati o hobijima i relaksaciji. Odlučili ste da danas stagnirate i pravite planove za nešto više što planirate u budućnosti da ostvarite. Ukoliko ste bez posla, imate jasan plan i viziju posla koji biste voljeli da obavljate u narednom periodu.

Sport dana – odbojka

JARAC

Danas ćete se potruditi da atmosfera na poslu bude sjajna. Nećete toliko raditi koliko ćete se družiti i razgovarati sa kolegama. Ubijeđeni ste da ste na pravom putu, ali je vrijeme presudan faktor.

Sport dana – stoni tenis

VODOLIJA

Danas ćete razmišljati o greškama koje pravite na poslu. Sve će vam biti u najboljem redu i neće vas greške opterećivati. Oni koji su bez posla, mogu večeras pričati o poslu sa osobama koje se bave privatnim poslom.

Sport dana – ragbi

RIBE

Danas ćete se na poslu izboriti za svoju riječ i imaćete dosta obaveza da završite. No, to vama neće biti nikakav problem, jer ćete imati dovoljno energije za sve što vas na poslu očekuje svih narednih dana.

Sport dana – košarka

1 KOMENTAR

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име