Sve što ste planirali da uradite ili nastavljate iz predhodne nedelje sada je dosta povoljno da uradite i pokrenete. Sami početak nedelje je lijep, tačno znate šta i kako hoćete dok je organizacija na visokom nivou.

Odličan je dan za mnoge osobe da ostvare svoje ciljeve i planove što svakako ne treba odlagati za sjutra pa sve što se može uradite danas.

OVAN

Uspijevate da riješite manje poslovne probleme sa saradnicima. Iznenadan susret će u vama pokrenuti lijepa osjećanja. Dajte sebi vremena da razmislite da li ste za ozbiljnu vezu, jer ova osoba koja vam se dopada nije za flert i površni odnos. Muče vas sinusi.

Sport dana – tenis

BIK

Potrebno je da na poslu budete što organizovaniji. U suprotnom nećete postići ono što želite. Ne bi ste trebali da se upuštate u nove ljubavne odnose, ali ako već insistirate, budite oprezni u pristupu. Problem sa cirkulacijom.

Sport dana – yoga

BLIZANCI

Napravili ste dobar poslovni dogovor, što će vam donijeti povećanje prihoda. Napokon dolazite u situaciju da shvatite da ste već duže vrijeme u kontaktu sa osobom koja vam je draga. Nemate razloga za bilo kakvo razmišljanje, jer je to prava osoba za vas. Podložni ste upalama. Glavobolja prelazi u migrenu!

Sport dana – rukomet

RAK

Imate utisak da situacija nije povoljna za vas. Otuda nezadovoljstvo. Voljena osoba je tu, ali imate osjećaj kao da je miljama udaljena od vas. Osjećate nezainteresovanost i to vam smeta. Nastojte da povratite povjerenje, budite uporni i strpljivi. Ukočili ste se, aktivirajte se!

Sport dana – fudbal

LAV

Budite fleksibilniji, na taj način bi ste osobe koje vam nijesu naklonjene pridobili za svoje ciljeve, a konkurenata i rivala imate na pretek. Romantiku partner očekuje od vas! Lavovi koji su u braku, osjećaju se zapostavljeno, jer im nedostaje voljena osoba. Pođite na redovnu zdravstvenu kontrolu.

Sport dana – skijanje

DJEVICA

Sada nijeste previše opterećeni poslom i efektima koje postižete. Zauzete Djevice već duže vrijeme rade na stabilizaciji svojih odnosa sa partnerom. Zbog nervoze je moguć problem sa stomakom.

Sport dana – boks

VAGA

Trudite se da budete ono što se od vas očekuje. Nije vam jasno zbog čega vam drugi ne uzvraćaju na adekvatan nacin. Budite nesebični, romantični, duhoviti, jer partner to veoma cijeni kod vas. Posvetite se jedno drugom, uspostavite veće poverenje. Dobro se osjećate.

Sport dana – šah

ŠKORPIJA

Budite odlučni i prihvatite poslovni rizik, jer može visestruko da vam se isplati. Ne pričajte drugima o svojim planovima. Počinjete da se udaljavate od sadašnjeg partnera. To nije dobro, jer na taj način bježite od nagomilanih problema koje imate sa voljenom osobom. Naglašen je pad imuniteta.

Sport dana – badminton

STRIJELAC

Drugi vas mnogo bolje vide nego vi sami sebe, a jedan od mogućih razloga zbog kojeg vas sabotiraju je zavist. Zauzeti Strijelčevi nijesu zadovoljni odnosima sa partnerom, pa se vraćaju u prošlost, prisjećaju se prošlih veza. Imate sasvim dovoljno energije.

Sport dana – snuker

JARAC

Pazite sta pričate pred drugima, jer bi neka vaša izjava mogla biti pogrešno tumačena. Neophodan je iskren razgovor sa partnerom, da ne bi ste ušli u teži period, kada ćete se i fizički razdvojiti. Izgladite nesuglasice i polako riješite konflikte koje imate. Muči vas glavobolja.

Sport dana – košarka

VODOLIJA

Sakupljajte pozitivne poene, jer bi ste mogli da pređete na bolje radno mjesto ili da budete uključeni u novi poslovni projekat. Sitnice sa strane mogu da utiču na odnos sa partnerom, pa može doći i do nekih prepirki. Važno je da imate obostrano povjerenje. Mogući su problemi sa štitnom žlezdom, otiđite kod endokrinologa.

Sport dana – odbojka

RIBE

Imate dovoljno hrabrosti da šefovima predložite nešto novo što će biti od koristi za firmu. Loši odnosi sa partnerom. Ne zamjerajte jedno drugom sitne čarke, jer ste do sada umjeli da prebrodite ovakve situacije. Čuvajte jedno drugo. Hronično ste umorni.

Sport dana – stoni tenis

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име