BOJE – Astro sport – 04.11.2020.

2
27
boje
Glow In Dark Solar System Planets Stars Meteor Shower Galaxy Ceiling Stickers_ Space Universe Decals
Dragi naši, hajde da malo obojamo ovaj dan! Neka drevna učenja, kao i spiritualisti vjeruju da svaki dan ima svoju simboliku, da je predodređen za određene poslove ili dešavanja, ali i da ima svoje “boje”.

Dani u nedjelji dobili su imena po planetama, odnosno po bogovima koji su nazvani po nebeskim tijelima, zbog čega neka drevna učenja, kao i astrolozi i spiritualisti vjeruju da svaki dan ima svoju simboliku, da je predodređen za određene poslove ili dešavanja, ali i da ima svoje “boje”. 

Tako, tvrde da je ponedeljak dan Mjeseca i da tada ne treba započinjati ništa važno, jer je Mjesec promjenljiv. Boje ponedeljka su bijela ili srebrna, pa će garderoba u ovim tonovima “pomoći” da budete uspješniji. Prvi radni dan dobar je, kažu, za držanje govora, za odnose sa porodicom i prijateljima, za cvijeće… 

Utorak je dan “crvene” boje Marsa kada smo posebno aktivni, borbeni i energični. Dobar je za unaprijed dogovorene poslove, važne sastanke i biznis. Utorkom obavezno obucite jarke boje, nešto crveno, jer će to pojačati energiju i rasplamsati strasti. 

Zelena srijeda je savršen dan za kratka putovanja i sve vrste pregovora. Dan Merkura odličan je i za druženje i zabavu, ali najbolji za studente, jer čitanje i učenje odlično idu. 

Četvrtak, dan Jupitera, odličan je za potpisivanje ugovora i značajne poslove. Dobar je za planiranje, a posebno za vjenčanje! Kažu da je Jupiter blagonaklon i da zbog toga vjenčanje četvrtkom “garantuje” dug i srećan brak. Žuti dan dobar je i za gurmanluke! 

Petak, Venerin dan treba posvetiti porodici ili partneru, dan kada treba da volite, budete voljeni i uživate. Odličan je i za odmor, kupovinu, relaksaciju, drijemanje… Petak je dan ružičaste boje, pa upućeni kažu da je tog dana najveća vjerovatnoća da ćete se zaljubiti. 

Subota, dan boje Saturna donosi izazove, ali i mudrost u rješavanju problema. Prvog dana vikenda treba pomagati drugima, učiniti nešto dobro, završiti poslove koje dugo odlažete, suočiti se sa onim čega se plašite. Subota je dan crne boje, pa iako mnogi baš tada izlaze, zabavu treba ostaviti za neki drugi dan. 

Nedejlja je dan Sunca, savršen za odmor. Zlatni dan idealan je za trenutke koje ćete dugo pamtiti.

A sada, malo sporta!

Ovan

Osobe rođene u znaku Ovna su hrabre, optimistične i borbene – stoga su boks ili kickboks idealni sportovi za tebe. Simpatično – i još u trendu ove godine!

Bik

Bikovi su povezani sa zemljom. Čvrsto stoje sa obije noge na zemlji, konzervativni su. Upravo zato im odgovara trčanje ili neki sport gdje mogu sami trenirati.

Blizanci

Ne dolazi u obzir da osobe rođene u znaku Blizanaca budu same – pa niti na sportu. Zato im odgovaraju odbojka, fudbal, rukomet, košarka, hokej ili neki drugi timski sportovi.

Rak

Raku treba puno vremena za sebe – barem koliko i za druge, kako bi bio srećan. Rakovi se rado povlače u samoću, pa i na fitnessu, odnosno vole trening u svoja četiri zida. Svejedno im je radi li se o nekom online-treningu joge ili treningu snage. Bitno je da su sami!

Lav

Lav želi da se pokaže i dokaže svoju hrabrost. Šta misliš o sportovima poput parcoura ili crosfit-treningu? Možeš demonstrirati svoju snagu, brzinu i još puno toga…

Djevica

Poznato je da su Djevice fanatici reda. Isto važi i za njihov perfekcionizam, ljubav prema detaljima i skepticizam. Zbog toga mogu profitirati od ciljanog treninga koji uključuje dizanje tegova i trening određenih djelova tijela.

Vaga

Vagama treba ravnoteža. Vole harmoniju između polova i upravo zato vole da se gledaju u ogledalu dok treniraju sa tegovima u teretani.

Škorpija

Strastveni su i tvrdoglavi: zbog toga nisu baš dobri partneri za sport. Njima najbolje ide neki dobar trening snage, odnosno dobro znojenje u teretani gdje mogu ispucati sav svoj ponos.

Strijelac

Strijelci žele pustolovinu i lov, te da uživaju u svojoj slobodi. Trening i sportovi na svježem vazduhu su zbog toga idealni za tebe. Nije ni čudo da jako voliš šetati i da se nakon toga osjećaš sjajno.

Jarac

Brže, više, jače: Jarac se bori sa samim sobom te je vrlo disciplinovan. Te karakteristike izvrsne su za vožnju biciklom ili penjanje.

Vodolija

Osobe rođene u znaku Vodolije postižu najbolje sportske rezultate u društvu, odnosno u sigurnoj prostoriji. Odgovarajući sportovi? Zapravo, svaki vid fitnessa koji ti nudi sigurnost.

Ribe

Ribe se najbolje osjećaju u vodi! Da, plivanje će zaista udovoljiti svim fitness-potrebama Riba – u vodi mogu pokazati svu svoju sposobnost.

2 KOMENTARI

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име