Ovaj utorak je dan koji će vas izvesti iz vaše zone komfora. Sve što ste radili u prethodnom periodu ili propustili da uradite, u utorak možete osjetiti posledice prošlih djela. Suočavanje sa ograničenjima, kao i potpuno iznenadnim situacijama vas očekuje tokom ovog dana. Budite mirni, praktični, ali priredite sami sebi nešto novo ovog dana.

OVAN

Vjerujete previše u neke saradnike i njihova ubjeđenja. Kao svaki Ovan, prvo vjerujte sebi, šta god da se desi, sa ili bez novca i zarade. Nervoza čini da budete pomalo osjetljivi na sve što vas dotiče.

Sport dana – stoni tenis

BIK

Samo razmišljate o novcu, a o čemu bi inače jedan Bik i razmišljao. Važno je da imate dobru zaradu, jer vas to na dalji rad motiviše. Osjetljivi su vam grlo i nos, ali nemojte odmah pomišljati na koronu.

Sport dana – košarka

BLIZANCI

Puno novca vas očekuje danas – imate sreće ili pomoć. Sreću uvijek tražite u sebi što je ujedno i dobro za vas same, a pomoć ćete dobiti vjerovatno od Vage. Dobro se čuvate i pazite da sebe zaštitite.

Sport dana – fudbal

RAK

U velikim kompanijama biće mnogo posla, velika su očekivanja. Ukoliko se ozbiljno bavite poslom, rezultati neće izostati. Regeneracija organizma je neophodna ukoliko ste bili lošeg zdravlja.

Sport dana – ragbi

LAV

Pozivi telefonom vas opterećuju. Često imate saradnike koji su nesposobni ili nedovoljno angažovani i ambiciozni, a to jednom Lavu mnogo smeta. Nervno ste napeti zbog posla.

Sport dana – tenis

DJEVICA

Kolege su ponekad ljubomorne na vas. Gledajte svoja posla, ne osvrćite se na druge, mišljenja i komentare, računajte na to uvijek. Dobri aspekti daju dobro zdravlje.

Sport dana – rukomet

VAGA

Poznanstvo i saradnja su najvažniji za Vagu. Zarada na taj način raste. Volite novac i neće vam biti teško da se angažujete oko bilo kog posla. Vazdušne promkene pomalo čine Vagu.

Sport dana – snuker

ŠKORPIJA

Pokušajte saradnju sa osobom iz znaka Jarca ili Bika. Vratite se na pravi put. Sigurno ćete zaraditi. 
Tanka crijeva su ugrožena.

Sport dana – odbojka

STRIJELAC

Dobar dan za Strijelčeve koji žele da se upuste u posao koji traži kretanje, putovanje ili saradnju sa veleprodajama. Dobro se osjećate kao i uvijek.

Sport dana – boks

JARAC

Privatan posao je pravi izazov za jednog ambicioznog Jarca. Danas imate priliku da se okrenete važnim djelatnostima poput nekretnina, izgradnje, ulaganja u velike komplekse. Povišen krvni pritisak zahtijeva odlazak kod specijaliste.

Sport dana – bejzbol

VODOLIJA

Volite da radite, ali samo ono što mislite da je vama interesantno i dobro. Nekad ne računate na finansije, a one su ipak važne, razmislite o tome. Promjena vremena na Vodolije utiče snažno, skloni ste da poremetite bioritam.

Sport dana – badminton

RIBE

Snalazite u poslovima koji traže intuiciju. Nikad vam nije bilo strano da vjerujete u misteriju, nešto nedokučivo, a u poslu je to glavni faktor vašeg uspjeha. Promjena raspoloženja zbog finansija.

Sport dana – golf

1 KOMENTAR

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име