Astro sport – Danas se javljaju originalne ideje 10.09.2021

0
6
danas horoskop
astrological signs

Danas se javljaju originalne ideje i nestandardna rješenja. Iskoristite to. Dan je povoljan za intezivnija fizička i psihička opterećenja, dakle bavite se sportom! Važno je da se desi pražnjenje kako bi došlo do energetskog obnavljanja tako da odradite dobar trening ili spremite cijeli stan, raspremite garažu, plakar, pomjerite namještaj – napravite novi raspored, očistite generalno stan ili kuću.

OVAN

Poznato je da osobe u ovom znaku vole i uživaju u svim vrstama fizičke aktivnosti, svemu pristupaju energično, pa im ni takmičarski duh nije stran. Vole da pobjeđuju i da se takmiče i da nakon završenog treninga osjete efekte. Pristaju im sportovi u kojima se cijeni brzina, atletika, skijanje kao i borbene vještine. Za danas preporučujemo boks.

BIK

Bikovi nijesu toliko entuzijastični kao ovnovi i neće dati sve od sebe na treningu. Sportovi u kojima se cijeni izdržljivost su pravi izbor za njih. Preporučujemo partiju tenisa sa prijateljem.

BLIZANAC

Blizanci vole grupne aktivnosti, ali bar u dvoje. Vole aktivnosti sa loptom i u njima su jako dobri, poput odbojke, košarke i rukometa. Loptu u ruke i pravac na teren.

RAK

Rakovi vole opuštanje i relaksaciju, pa je takva vrsta aktivnosti idealna za njih. Prijaju im vodeni sportovi poput plivanja, ronjenja, ali i aerobik i joga. Važno je da se osjećate prijatno dok se bavite fizičkim aktivnostima. Odaberite svoju omiljenu aktivnost i iskoristite dan.

LAV

Lavovi uživaju u sportovima koji će im donijeti prestiž i divljenje prisutnih jer poznato je da lavovi naprosto moraju izaći kao pobjednici. Lav će se uvijek odlučiti za sport koji je u trendu jer zna da će tu dobiti najveći poblicitet i zbog toga će dati sve od sebe. Za danas birajte fudbal.

DJEVICA

Djevice vole da svoje aktivnost isplaniraju u detalje. Imaju instalirane sve aplikacije koje postoje i detaljan dugoročni i kratkoročni plan treninga, kao i zakazane ciljeve i načine kako da ih postignu. Zbog njihove kompleksne prirode, preporučujemo im trčanje jer mogu da isprate svoj napredak i da se oslobode nervoze.

VAGA

Vage vole elegantne sportove kao sto su pilates, ples, umjetničko klizanje. Za danas im preporučujemo neku od ovih aktivnosti.

ŠKORPIJA

Ako pitate škorpije, bavljenje sportom je obavezna aktivnost za sve. Obzirom na njihov vatren temperament, više im prijaju individualni sportovi, gdje ih niko ne sputava. Ekstremni sportovi su njihov vrlo čest izbor kao i borilačke vještine. Za danas birajte džudo.

STRIJELAC

Pripadnici ovog znaka vole aktivan život, pa tako biraju i sport koji ih ispunjava. Za njih je najbolji izbor jahanje jer im daje osjećaj slobode, što je za osobe rođene u ovom znaku veoma važno. Alternative mogu biti biciklizam ili streljaštvo.

JARAC

Jarčevi su hrabri i izdržljivi pa biraju i sportove u kojima se cijene te dvije osobine. Obožavaoci su planina i zimskog vremena, pa je tako planinarenje idealan izbor za danas.

VODOLIJA

Vodolije vole egzotične sportove kao i da probaju sve sto je novo, ali se obično ne zadrže dugo. Mnoge vodolije su praktikovale jogu prije nego što je postalo popularno i to je možda jedina stvar od koje neće odustati.

RIBE

Kao vodenom znaku, ribama su vodeni sportovi prirodni i najbolje se osjećaju dok treniraju u vodi. Plivanje je logičan izbor, ali zbog umjetničke crte koje imaju, neke osobe mogu uživati i u orijentalnim plesovima. Preporučujemo vam da se prepuštite čarima muzike.