Drugi dio dana donosi neočekivane pozive! Astro Sport 15.09.2022

0
12
ovog dana drugi

Pazite kome šta pričate. Drugi dio dana donosi neočekivane pozive .

Ovog dana je potrebno da brzo reagujete i koristite prilike koje se budu nudile. Istog dana je Venera u kvadratu sa Neptunom što donosi tajne veze, ali i razočarenja i iluzije. Prisutni su razotkrivanje neistinitih informacija o nekome ili nečemu. Imate prevelika očekivanja pa se razočaravate u neku blisku osobu. Čuvajte novac, novčanike i nakit, jer su mogući gubici.

OVAN

Taktika koju sprovodite donosi pozitivne rezultate, ali ne i nečiju naklonost. Postoji granica do koje možete da se suprotstavite nečijem uticaju ili volji. Bez obzira na trenutni uspjeh.

Sport dana – ragbi

BIK

Nema potrebe da se previše vezujete za nečije mišljenje ili ulogu u poslovnoj saradnji. Većinu obaveza možete da završite samostalno i bez dodatnog uticaja sa strane.

Sport dana – tenis

BLIZANCI

Pokušavate da preduhitrite nečiju namjeru i da pravilno zaštitite svoje poslovne interese. Potrebna vam je dobra koncentracija i moć opažanja u različitim situacijama.

Sport dana – odbojka

RAK

Potrebno je da se prilagodite na nove uslove rada. Kreativnost koju izražavaju vaši saradnici treba upotrijebiti na praktičan način.

Sport dana – boks

LAV

Skrenuli ste pažnju na sebe, ali to činite u nekom pogrešnom trenutku. Ipak, nemojte dozvoliti da vas uhvati panika. Važno je da sačuvate prisebnost duha i da korigujete svoj propust.

Sport dana – rukomet

DJEVICA

Stalo vam je da se izborite za bolji plasman poslovnoj sceni ili za svoje mjesto u krugu uticajnih saradnika. Zbog velikih ambicija zanemarili ste neke propratne događaje.

Sport dana – fudbal

VAGA

Dobro osmišljene ideje prolaze zapaženo na različitim stranama. Nalazite se u kreativnoj fazi i pred važnim poslovnim odlukama. Novi uspjeh može da unaprijedi vaš poslovni status.

Sport dana – košarka

ŠKORPIJA

Očekujete pozitivan odgovor u rješavanju nekih spornih situacija. Važno je da procijenite najbolji trenutak za poslovnu akciju i da sačuvate prisebnost duha. Ponekad se treba uklopiti u mišljenje većine.

Sport dana – stoni tenis

STRIJELAC

Suviše subjektivno tumačite neke poslovne događaje i skloni ste čestim promjenama u mišljenju. Nema potrebe da optužujete druge za svoj neuspjeh ili za propuštenu priliku.

Sport dana – bejzbol

JARAC

Sačuvajte prisebnost duha i nemojte davati zvanične ili brzoplete izjave, naročito kada vas neko nagovara da prekoračite svoja profesionalna ovlašćenja.

Sport dana – golf

VODOLIJA

Neko pokušava da vas podstakne na drugačiji način razmišljanja ili da proširi vaše saznajne vidike u različitim pravcima. Iskustvo koje stičete biće od velike koristi.

Sport dana – snuker

RIBE

Poslovni dogovor vas obavezuje na strogo poštovanje zajedničkih pravila i na uvažavanje različitih afiniteta. Stalo vam je da pravilno postupate prema osobi koja ima pozitivnu ulogu u saradničkim odnosima.

Sport dana – badminton