Družićete se, izlazićete – Astro sport 17.09.2022

0
8
družićete
Ako vas bilo šta bude sputavalo, ne odustajte od svojih namjera. Družićete se, izlazićete, ali izbjegavajte konflikte sa prijateljima koji ne misle isto kao i vi.Vrijeme je da se pokrenete i napravite planove o potencijalnim novim izvorima prihoda i načinu na koji ćete zadovoljiti svoje finansijske apetite.

Ovan

Prijatelj ili kolega sa posla će vam predložiti način na koji možete da uvećate svoju zaradu radeći ono što najviše volite. Iako će biti potrebne nedelje ili čak mesjeci da se sve pripremi i pokrene, isplatiće vam se. Dobro provjerite sve činjenice i sagledajte situaciju sa svih strana i ako vam ideja i dalje bude zanimljiva.

Sport dana – snuker

Bik

Entuzijazam koji osjećate zbog duhovnog i psihičkog izučavanja daju vam optimistični pogled po pitanju budućnosti. Vaša fizička energija je velika i to vam sugeriše da bi bilo dobro da probate jogu, tai-či, ili nešto drugo što kombinuje fizičke i duhovne sposobnosti. Prijatelji će željeti da vam se pridruže.

Sport dana – bejzbol

Blizanci

Danas bi mozda bilo dobro da organizujete druženje sa vašim prijateljem koji ima slične stavove. Razgovor bi mogao dovesti do novih uvida do kojih posebno ni jedan od vas ne bi mogao sam doći. Vaše misli će teći 100 na sat. Zaključci do kojih dođete će vas mozda zauvjek promijeniti! Moguće nove odluke.

Sport dana – košarka

Rak

Knjige ili predavanja o duhovnim stvarima mogu vas inspirisati da krenete malo dublje da istražite tu tematiku ili čak da krenete sa pisanjem. Kontakt sa prijateljem ili kolegom koji ima slična interesovanja može dovesti do zanimljivih tema za razgovor. Možda dobijete neki novi uvid o svojoj budućnosti.

Sport dana – rukomet

Lav

Novi i prethodno nepriznat talenat za rad u društvenim, humanitarnim ili duhovnim oblastima, danas bi mogao doći do izražaja. To bi moglo da dovede do ozbiljnog razmišljanja o promjeni posla i traženja nove karijere. Mogućnosti postoje samo ih treba potražiti. Ako ste ozbiljni najbolje je da krenete put promjene.

Sport dana – odbojka

Djevica

Povećana intuicija, maštovitost i duhovnost mogu vas inspirisati da krenete sa nekim novim kreativnim projektom. Možda budete veoma prijatno iznenađeni sa onim što ste naučili ili proizveli u tom procesu, toliko, da nastavite time da se bavite. Ovo bi moglo biti vaše inspirativno i produktivno vrijeme.

Sport dana – ragbi

Vaga

Vaša intuicija može da bude od velikog značaja da se danas dogodi nešto jako lijepo. Ako bilo šta predosjetite, postupite po tom predosjećaju. Ne obazirite se na mišljenje okoline, koja danas samo može da vas sputava. Veče iskoristite za druženje, ali se trudite da vam prijatelji ne „diktiraju“ poslovne aktivnosti.

Sport dana – badminton

Škorpija

Poziv na neki društveni događaj u vašem komšiluku može vas dovesti u kontakt sa ljudima sličnih stavova. Može doći do nekih fascinantnih razmjena ideja. Druženje bi moglo da se produži do kasno u noć. Ne bitno koliko kasno budete došli kući, razmrdajte se malo, saberite utiske i napravite planove.

Sport dana – golf

Strijelac

Duhovno prosvetljenje koje ste imali u poslednjih nekoliko dana, može vas usmjeriti ka pomaganju drugima. Možda imate talenat za predavanje i odlučite se da podijelite svoja iskustva na ovaj način. Osjećate se izuzetno zdravo i puni ste energije i to će vas potjerati naprijed. Pažljivo planirajte ovo veče.

Sport dana – fudbal

Jarac

Posjetite neko dešavanje koje vas zanima, obratite pažnju da ne isplanirate sve u detalje. Mogli bi da upadnete u konfliktnu situaciju.

Sport dana – boks

Vodolija

Možda ćete imati napet san večeras koji će vam djelovati skoro proročki. Ova predosjećanja mogu biti lična, ali su u principu odraz svijeta oko vas, politička dešavanja ili nešto u životu osobe kojoj se divite. To što osjećate je pozitivo i ne morate se brinuti toliko. Ne dozvolite da vas san uznemiri i poremeti.

Sport dana – stoni tenis

Ribe

Predavanje kojem ćete prisutvovati zainteresovaće vas i probuditi novo interesovanje u vama. Možda ćete naći i knjige sa određenom tematikom koja vas interesuje i koje želite da pročitate. To će vas dodatno motivisati da se ponovo okrenete ka ciljevima koje ste malo zapostavili. Prijatelji će vam biti podstrek.

Sport dana – tenis