Mlad Mjesec
Mlad Mjesec/Daniel Munoz/Reuters via Guliver image
Mlad Mjesec na vratima. Dugo smo ga iščekivali, toliko da nas je protekla nedjelja natjerala da zapjevamo dobro poznatu pjesmu Vlatke Pokos – Kad će taj petak? I evo, dragi naši napokon je stigao – petak. Kraj i početak lunarnog ciklusa. Šansa da počnemo ispočetka. Danas je dan za rezolucije – mala Nova godina, takoreći.
Mladi Mjesec i to 16. i 17. oktobra u Vagi. Ali, šta to znači? Pa, danas je petak a vi koji čitate ovo ste na pravom mjestu, u pravo vrijeme!

OVAN

Mlad Mjesec daće vam priliku da započnete rad na projektima o kojima već neko vrijeme razmišljate. 

SPORT ZA DANAS
Za vas je svaki dan izazov. Danas ste aktivniji nego inače. Odigrajte neki turnir sa prijateljima. Pobijedićete!

BIK

Zvijezde su vam osvijetlile stazu do ispunjenja želja, pazite da vaša neiskrenost i neupornost ponovo na njoj ne stvore mrak!

SPORT ZA DANAS
Mlad Mjesec vam ide u korist. Tenis i golf će vas opustiti i zabaviti.

BLIZANAC

Svima koji su zaposleni sada se stvaraju lijepe mogućnosti i okolnosti vas navode na velike uspjehe, posebno ako imate veze sa javnošću i nekom vrstom prodaje. Pojedini Blizanci mogu imati učestala putovanja, kako unutar zemlje, tako i u inostranstvo. Nova poznanstva se stvaraju i neka bitna prijateljstva koja će vam mnogo značiti u budućnosti.

SPORT ZA DANAS
Šah će vam držati pažnju. Doduše i neki zanimljivi mečevi gdje je timska igra naglašena.

RAK

Dragi rakovi, mnoga usamljena srca željeće da ostanu sami, fokusiraju se na svoj život, duhovni razvoj i napredak u svakom smislu.

SPORT ZA DANAS
Šetajte, plešite, idite na pikado. Razonodite se danas. Ako ste u mogućnosti idite na neki meč i probudite navijački duh u sebi.

LAV

Bićete u centru pažnje sa puno snage u sebi, ali ćete morati tu enrgiju da usmjerite u nešto produktivno ili će u suprotnom ovaj period prepun prilika samo proći pored vas.

SPORT ZA DANAS
Predložite prijateljima termin u košarci ili u fudbalu. Dominiraćete a i par laskanja vam neće biti na odmet.

DJEVICA

Iako sve zvuči savršeno, planovi se neće sami od sebe ostvariti, već je potrebno u njih uložiti, vrijedno raditi i iskreno vjerovati u mogućnost lične transformacije.

SPORT ZA DANAS
Danas vas je teško izvući iz kreveta. Zabavite se uz live prenose nekih starijih mečeva ili e-sports događaja.

VAGA

Mlad Mjesec u Vagi spojiće nespojivo, bez obzira da li se radi o ljubavi ili poslovnim ambicijama. Ovaj magičan spoj Mjeseca i Vage donosi svježu kreativnu energiju i mnogo ideja.

SPORT ZA DANAS
Uložite. Pa na nekog omiljenog igrača ili meč, svejedno. Imate dosta energije i ideja. Moguć je i dobitak ako odlučite da igrate iz zabave.

ŠKORPIJA

Škorpije će biti posebno blagoslovljene na profesionalnom polju. Ako želite da uvedete drastične promjene u profesionalni život, ovo je pravo vrijeme.

SPORT ZA DANAS
Profesionalni ste. Intuicija vam je danas naglašena. Pratite sportove u vodi, relaksiraće vas.

STRIJELAC

Ovaj mlad Mjesec vam donosi želju za avanturom. Vrijeme je da uradite nešto što nikad ranije niste. Novi hobi, nova knjiga, novi recepti ili novi posao – sve možete isprobati, jer će Mjesec biti na vašoj strani, zato ga iskoristite maksimalno.

SPORT ZA DANAS
Trenirajte. Ako niste u formi, teniski mečevi će vam dobro doći i ispuniće vam dobar dio vremena.

JARAC

Potrebno je, ako unosite neke novine ili izmjene, da ih dobro isprobate prije uključenja u posao. Emotivno zauzeti mogu da tapkaju u mjestu i da podjetinje usljed želje da budu mladi i da okrenu stranicu kada je partner u pitanju. Pojedini mogu imati potrebu da budu u blizini svoje porodice, partnera i djece. 

SPORT ZA DANAS
Koliko god imali energije danas prijaće vam pauza. Koji god sport gledali okupiraće vam pažnju toliko da ćete zaboraviti na vrijeme.

VODOLIJA

Uprkos svim problemima vama ipak predstoji lijepa finansijska dobit. Vjerujte u sebe i svoju intuiciju! Emotivno zauzete Vodolije se osjećaju kao druge osobe usljed velikog uticaja partnera. 

SPORT ZA DANAS
Možda da otputujete na neku fudbalsku utakmicu? Prijaće vam putovanje, posebno sa prijateljima.

RIBE

Sada je jako važno da slušate, da se dogovorite i timski rad će biti dobar. Moguće je da dobro prodate svoj rad i privučete pažnju na sebe. 

SPORT ZA DANAS
Meditirajte danas. Čitajte zabavne stranice, gledajte zabavne sportove. Pozitivna energija vam je i više nego potrebna.

Mlad Mjesec daje pojačanu intuiciju, što može biti vrlo korisno kada treba da se donese neka odluka. Pored toga, ovo je i vrijeme kada je dobro krenuti sa odbacivanjem loših i štetnih navika. 

U danu kada Mjesec ulazi u fazu mladog, statična energija prelazi u aktivnu, i dolazi do pojačane osjetljivosti.

Moć koja se krije u Mladom Mjesecu je više puta jača nego sile koje se osjećaju u drugim periodima. 

Ovo je pravo vrijeme da poželite nešto o čemu dugo maštate! 

Međutim, važno je i šta tačno želite jer nije svejedno šta tačno očekujete od moći Mjeseca, pošto sile koje djeluju oko Mjeseca nisu uvijek na dobroj strani. 

Bilo koja greška može da vam stvori velike probleme jer ne znate da li će vaša nesvjesna dela privući pažnju pozitivnih ili negativnih sila. 

Svaki Mjesečev ritual treba precizno sprovesti kako biste bili sigurni da će se stvari odvijati u smjeru koji želite. 

2 KOMENTARI

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име