Nije dozvoljena potištenost i tuga – Astro sport 21.09.2022.

0
13
dozvoljena
Dan je dobar za veselja i opuštanja, druženja, sport, muziku, vino. Nije dozvoljena potištenost i tuga. Važno je dobro raspoloženje. Šta god da danas budete radili, prilično ćete se dobro snaći i naći brza i laka rješenja.

OVAN

Neraspoloženi ste zbog nestabilne finansijske situacije. Razmišljate o uzimanju kredita ili pozajmice. Ukoliko ste slobodni ne radite ništa po pitanju promjene statusa. Što se tiče zdravlja glava je prilično osjetljiva.

Sport dana – odbojka

BIK

Spojili ste korisno i lijepo. Raspoloženi ste za komunikaciju i obaveze vam ne padaju teško. Sa koleginicom neobavezno flertujete i uživate u opuštenoj poslovnoj atmosferi. Zdravlje je solidno.

Sport dana – boks

BLIZANCI

Posao vam ne ide od ruke. Poslovni planovi koje ste sa puno žara planirali padaju u vodu. Neophodna vam je podrška partnerke pa slobodno vrijeme provodite sa njom. Što se tiče zdravlja skloni ste promjenama raspoloženja.

Sport dana – pikado

RAK

Biće vam potrebno više strpljenja za vašu voljenu osobu. Prije svega, morate više vremena da odvojite za nju, jer je činjenica da vam je u posljednje vrijeme na drugom mjestu iako to odbijate da priznate.

Sport dana – fudbal

LAV

Ponosni ste i tvrdoglavi ali je konačno u vaš život ušla osoba zbog koje se mijenjate iako vi to nikada ne bi ste priznali. Zaljubljeni ste i imate želju da mijenjate svijet.

Sport dana – bilijar

DJEVICA

U toku današnjeg dana ćete morati da donesete neke odluke, htjeli to ili ne. Prije svega, da konačno shvatite ko je osoba koju želite kraj sebe i kome to pripada vaše srce. Neki jedva čekaju da se odlučite.

Sport dana – šah

VAGA

Ukoliko ste privatnik puni optimizma pravite dugoročne poslovne planove. Vage u braku imaju utisak da partner nije u potpunosti posvećen njihovoj zajednici. Zdravlje je zadovoljavajuće.

Sport dana – boks

ŠKORPIJA

Poslovni pregovori neće ići glatko. Dosta ste kruti i ne želite da činite ustupke. Ukoliko ste u braku zadovoljni ste odnosom sa partnerkom. Zdravlje nije najbolje. Osjećate se malaksalo i prijao bi vam odmor.

Sport dana – pikado

STRIJELAC

Ukoliko ste privatnik razmišljate o pokretanje paralelne poslovne djelatnosti. Strijelci u braku uživaju u vremenu provedenom sa partnerkom. Reagujete prilično impulsivno pa je neophodan oprez u saobraćaju.

Sport dana – košarka

JARAC

Komunikacija vam je slaba tačka. Nikako da nađete zajednički jezik sa kolegama. Takve probleme nemate u odnosu sa simpatijom. Prija vam opuštena atmosfera i nenametljiva pažnja druge strane. Zdravlje je stabilno.

Sport dana – stoni tenis

VODOLIJA

Pokušavate da poboljšate saradnju sa kolegom, ali ne uspijevate u tome. Ukoliko ste u vezi jako ste nervozni i potrebna vam je sitnica da planete. Zdravlje nije najbolje prikazano i najveći problem je razdražljivost.

Sport dana – snuker

RIBE

Ribe su prilično prilagodljive i diplomatične tako da bez ikakvog otpora prihvataju promjene na poslu. Ukoliko su u braku biće zabrinuti za partnerku. Dotična je prilično neopuštena pa će pokušati da joj dignu raspoloženje. Zdravlje je dobro.

Sport dana – yoga