Ovaj ponedeljak je idealan da se postavi namjera i pokrenu važni životni projekti, posebno oni koji zahtijevaju veliku hrabrost i povjerenje u sebe i svoje resurse. Jutro posvetite važnim razgovorima, razvoju ideja i predloga, razmjeni informacija i znanja. Ovo sve može biti megalomansko, pa pripazite da ne potcijenite ali i ne precijenite svoje mogućnosti.

Ovan

Važno je da ne pričate previše o svojim poslovnim namjerama. Neko može da vas okarakteriše na pogrešan način ili da upotrijebi vaše izjave u svoju korist. Sačuvajte prisebnost duha u poslovnim susretima.

Sport dana – stoni tenis

Bik

Važno je da vjerujete u svoju intuiciju, ali i da prihvatite koristan savjet. U pokušaju da se predstavite u izvjesnom smislu kao veliki ekspert, trpite nečiju kritiku. Strpljivo sačekajte na završne rezultate ili na dobitak koji vam pripada.

Sport dana – košarka

Blizanci

Ne dopada vam se nečiji nastup ili novi uslovi koje vam postavljaju saradnici. Na sreću, brzo ćete promijeniti mišljenje o novim poslovnim prilikama. Budite promišljeniji, jer djela govore više od riječi. Kažnjavanjem drugih, nepotrebno kažnjavate sami sebe.

Sport dana – snuker

Rak

Nalazite se za korak ispred drugih i vaši rezultati prevazilaze prosječna mjerila. Nailazite na dobar prijem u društvu saradnika, ali ne treba da se zanosite novim idejama. Potrudite se da ostvarite zajedničke interese.

Sport dana – bejzbol

Lav

Stalo vam je da izgledate lijepo, duhovito ili šarmantno pred svojom okolinom. Međutim, neko vaše ponašanje procjenjuje na pogrešan način. Prepustite drugima da se opterećuju stvarima koje ne donose materijalnu korist, pozitivne efekte ili perspektivnu reklamu.

Sport dana – golf

Djevica

Ne želite da podržite nečiju priču koja se svodi na ponavljanje poznatih činjenica. Imate utisak da neko usporava ili ometa vaše poslovne ciljeve. Tražite efikasniji način da poboljšate svoje raspoloženje i koncentraciju.

Sport dana – ragbi

Vaga

Imate dobru priliku da završite sa nekim poslovnim obavezama starijeg datuma, kao i da definišete svoju ulogu pred saradnicima. Ipak, trenutni uspjeh vam ne znači mnogo. Razmišljate o novim ili dalekim ciljevima.

Sport dana – badminton

Škorpija

Vaše ideje predstavljaju potencijalni rizik, stoga nemojte očekivati nečiju poslovnu ili praktičnu podršku. Potrebno je da se dodatno angažujete na rješavanju poslovnih problema, ali ne i po cijenu prekida saradničkog dogovora. Nemojte dozvoliti da vas neko osprava ili kritikuje bez pravog povoda.

Sport dana – fudbal

Strijelac

U susretu sa saradnicima bolje je da se usredsredite na trenutnu situaciju, nego da se bavite dalekim prognozama. Nepotrebno se raspravljate o stvarima koje nemaju presudan značaj za vaš poslovni status.

Sport dana – rukomet

Jarac

Optužujete jednu pogrešnu osobu za neuspjeh ili za različite komplikacije koje vas usporavaju u poslovnim planovima. Lakše je krivicu i odgovornost prebaciti na druge, posebno ako neko nema dovoljno hrabrosti da vam se suprotstavi. Izgleda da ste postavili visoke kriterijume i velika očekivanja.

Sport dana – boks

Vodolija

Imate pomalo los predosjećaj, ali neko vas ubjeđuje da nastavite sa započetim planovima. Ozbiljnije razmislite o upozorenju ili o nekom alternativnom rješenju. Vazno je da pravilno razlikujete moralnu od fizičke hrabrosti.

Sport dana – odbojka

Ribe

U prilici ste da završite posao koji vam donosi više psihološko olakšanje, ali ne i materijalnu korist. Ipak, bolje je da svoju energiju usmjerite na poznate situacije nego da suviše rizikujete. Budite dosljedni u svojim namjerama.

Sport dana – tenis

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име