PLAVI MJESEC U BIKU U OKTOBRU 2020: GLAVNE ENERGIJE

Dvije suprotstavljene sile koje ističe dvostruki mjesec u Biku u oktobru 2020. su energije Bika i Škorpije. Pun mjesec uvijek ima potencijal da na svjetlost dana iznese skrivene aspekte stvari, a s obzirom na to da se spaja s energijom Škorpije, one mogu biti tajanstvene i dugo skrivane. To znači, pravi je trenutak da zaronite u sebe i suočite se sa svojim demonima.
Pun Mjesec je obično vrijeme ekspanzije. Možda ćete osjetiti potrebu i volju da budete sa prijateljima i porodicom, da idete na zabave i da više izrazite svoju individualnost. Kako da to kombinujete sa prilikom da bolje spoznate i preispitate sebe? Uradite i jedno i drugo! Družite se sa ljudima, idite na zabave, na ples, ali isto tako izdvojite trenutak za to da vodite dnevnik, da meditirate ili na bilo koji način dođete u dublji kontakt sa sobom.

PUN MJESEC U BIKU

Jedna od dobrih strana punog mjeseca u Biku je upravo to što je energija koja vas u isti mah navodi da se otvorite ka svijetu i da se u isti mah više brinete o sebi i volite sebe. Bik označava senzualnost, užitke, dobru hranu, brigu o vašem tijelu, uz primjesu luksuza. Ispoljite više ljubavi prema sebi i uživajte u sebi tokom ovog vremena!

KAKO DUPLI MJESEC U BIKU 31. OKTOBRA 2020 UTIČE NA VAŠ ZNAK

Pored opšteg energetskog uticaja, na svaku osobu Pun Mjesec utiče na poseban način. Kompleksno je to kako će ta energija uticati baš na vas, a proučavanje vaše natalne karte daće vam svakako precizniji odgovor. Uprkos tome, poznavanjem svog sunčevog znaka već možete saznati koja će se oblast vašeg života naći u fokusu.

OVAN

Dragi Ovnovi, usporite malo i obratite pažnju na svoje prioritete. Morate načiniti izbor šta će to zaista biti konstruktivno na vašem životnom putu. Preispitajte svoje izbore, naročito kada je posao u pitanju i budite strpljivi, ali ne i pesimistični. Usredsredite se na pronalaženje rješenja. Zapamtite da vam Uran u ovom periodu može biti od velike pomoći jer će vam omogućiti nove ideje.

BIK

Dragi Bikovi, da li ste spremni da izrazite i objedinite svoje ideje i misli? Vrijeme je da istupite na pozornicu javnosti! Ako vas obuzima inercija da ostanete kod kuće, da budete sramežljivi, da se ne pojavljujete toliko, sada je vaša misija da krenete u akciju. Izađite, gde god morate da idete i budite svoji.

BLIZANAC

Dragi Blizanci, Pun Mjesec u Biku uticaće na vas jače ako ste se nekako zaglibili u prošlosti. Morate je pustiti! Ako vam je potrebna dodatna pomoć u tom procesu, možete da se prepustite meditaciji ili drugim vrstama kontemplacije u to vrijeme.

RAK

Dragi Rakovi, poželjećete da budete sa vama dragim osobama. Da, čak i više nego obično! Moguće je da ponovo uspostavite kontakt s nekim iz prošlosti. Obično, kada se to dogodi tokom retrogradnog Merkura (da, retrogradan je … opet!), te veze se obnavljaju samo zato da biste riješili sporna pitanja i da biste nastavili dalje. U ovom slučaju, može zaista doći do obnavljanja veze. Preispitajte da li je energija veze sa tom osobom dobra za vas, u suprotnom, prekinite sve i krenite dalje.

LAV

Dragi Lavovi, Mjesec u Biku postaviće vašu karijeru u fokus. Ovaj Mjesec traži od vas da budete sigurni u svoje vještine, bilo da se osjećate spremni za izazove ili ne. Morate da vjerujete u sebe i u svoju sposobnost da ispunite potrebe.
Budući da je akcenat na javnosti, to može značiti da ćete imati javni nastup ili da možete istupiti na javnu scenu da biste pokazali svoje sposobnosti. Sve u svemu, trebalo bi da ispoljite samopouzdanje i dok ste pod budnim okom publike.

DJEVICA

Drage Djevice, ovaj trenutak pruža vam priliku za rast, posebno u svemu onome što se tiče vašeg načina života i životne filozofije. Osjećaćete potrebu da proširite svoje vidike, da dođete u kontakt sa novim idejama. Ova energija budi u vama želju da putujete ili da učite. Ako imate priliku, učinite to!

VAGA

Drage Vage, tokom ovog perioda pojačava se vaša energija. Iskoristite je da dublje istražite svoje vidike, kao ritual samospoznaje. Ova energija može vam dati važne uvide i učiniti vas sposobnijim da se istinski povežete sa drugima.

ŠKORPIJA

Drage Škorpije, dupli Mjesec u Biku pružiće vam priliku da se upustite u romantičnu avanturu. Osjetićete želju da se stopite s nekim, da podelite sve trenutke, da se pobrinete za sebe i svog ljubavnika. Uprkos tome, ako sa partnerom imate neriješena pitanja, sve će to isplivati na površinu i tražiti hitna rešenja.

STRIJELAC

Dragi Strijelčevi, trebalo bi da usporite malo i uravnotežite poslovne obaveze kako biste se pozabavili sobom. To će vam povratiti emocionalnu ravnotežu, kojoj bi trebalo više da se posvetite. Završite posao, a zatim energiju usredsredite na druge aspekte svog života.

JARAC

Dragi Jarčevi, pravi je trenutak da date oduška svojim strastima. Otarasite se neko vrijeme te krute energije Jarca, prepustite se svojim željama i obratite pažnju na stvari koje volite. Oslobodite svoje dugo potiskivane sklonosti i prepoznajte svoju dublju prirodu.

VODOLIJA

Drage Vodolije, posebno zadovoljstvo ćete osjetiti u tome da budete kod kuće sa porodicom i voljenima u ovom periodu. Pozovite drage osobe na večeru, provedite zajedno mirno nedjeljno popodne, razgovarajte, smijte se i vratite se uspomenama i porodičnim pričama.

RIBE

Drage Ribe, tokom ovog perioda biće vam važne veze i komunikacija. Može se odnositi na druge ili na vas same. Naglasak će biti na tome na koji način komunicirate sa sobom, na stvarima koje sebi govorite, na vašem samopouzdanju, mislima koje njegujete. Obratite pažnju na način na koji vodite dijalog sa sobom.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име