Sunce ulazi u znak Raka – Astro Sport 16.09.2022.

0
10
astro sport - sunce
Sunce ulazi u znak Raka, što će donijeti usmjerenost na polje porodice, nekretnina ili privatnog biznisa na mjesec dana. Ovaj dan donosi dosta noviteta u vaš život. Počinjete nešto novo ili osjećate da imate dovoljno hrabrosti da inicirate važne projekte. Lako možete osjetiti da se vaša dobra namjera tumači na drugačiji način. Izbjegavajte konflikte. Impulsivni ste i brzopleti.
Energiju usmjerite na planove i ideje. Potrebno je brzo da reagujete na ponude i predloge koje se nude ovog dana. Venera je u dobrom aspektu sa Plutonom, što donosi transformaciju kroz vaše emotivne odnose ali i polje finansija. Imate priliku da radikalno promijenite jedno ili oba ova životna pitanja. Od vas zavisi kojim putem ćete krenuti. Ne padajte na strah i brige već se pokrenite da uradite nešto potpuno novo. Popravite svoje novčano stanje.

Ovan

Djelujete vrlo energično i svoje poslovne interese stavljate u prvi plan, zbog toga vaša okolina reaguje na različite načine. Postoje situacije u kojima se postuje vaša volja, ali ponekad vas prate i negativni komentari. Ne dopada vam se saznanje, da neko uporno ignoriše vaše želje, bile male ili velike.

Sport dana – bejzbol

Bik

U rješavanju poslovnih dilema upotrebite svoje intelekutalne sposobnosti, važno je da demostrirate znanje i praktična rješenja. Ukoliko vam je stalo da se razlikujete od drugih, budite dovoljno efikasni pred saradnicima.

Sport dana – rukomet

Blizanci

Imate loš predosjećaj u vezi jedne osobe, stoga gubite interesovanje za neke poslovne susrete i obaveze. Potrebno je da se rasteretite od različitih pritiska, nemojte dozvoliti da vas neko profesionalno ucjenjuje.

Sport dana – ragbi

Rak

Ponekad je lako ostvariti poslovne ciljeve, potrebno je da se zateknete na pravom mjestu i da povučete efikasan potez. Budite uporni u svojim namjerama. Djelujete pozitivno na svoju najbližu okolinu.

Sport dana – golf

Lav

Podstičite kod sebe radoznalost duha i kreativno raspoloženje. U susretu sa saradnicima, očekuje vas novo ili poučno iskustvo. Važno je da svoje ideje plasirate na pravom mjestu, tako da svi oko vas budu srećni i zadovoljni.

Sport dana – fudbal

Djevica

Potrebno je da dovršite neke započete poslove, čak i kada postoje različita mišljenja među saradnicima. Nema potrebe za velikim optimizmom u pokušaju da promijenite nečije mišljenje ili poslovnu odluku.

Sport dana – tenis

Vaga

Vaša interesovanja su praktične prirode, stoga svoju pažnju više usmjeravate na materijalne rezultate koji proizilaze iz završnog dogovora sa saradnicima. Ne možete da se zadovoljite prosječnim rezultatima.

Sport dana – snuker

Škorpija

Vašu pažnju zaokupljaju različite informacije i osoba koja ima neobične poslovne ideje. Važno je da se usredsredite na svoje prioritetne obaveze. Nema potrebe da gubite svoju kreativnu energiju u raspravi sa neistomisljenicima.

Sport dana – košarka

Strijelac

Vi nijeste u poletnom raspoloženju, ali obaveze će vas natjerati da se aktivirate. Prilično napetosti u saradničkim odnosima, ali i sa kolegama. Potrudite se da ne provocirate svađe.

Sport dana – odbojka

Jarac

Djelujete vrlo samouvjereno u situacijama za koje vaši saradnici nemaju dovoljno znanja, sposobnosti ili iskustva. Ipak, postoje određeni detalji koje vješto prećutkujete pred saradnicima. Želite da zaštitite svoje poslovne interese. Nemojte davati neka velika obećanja, ukoliko nijeste spremni da ih brzo realizujete.

Sport dana – badminton

Vodolija

Na osnovu novih informacija otkrivate različite detalje, koji utiču na osnovni poredak na poslovnoj sceni. Iskoristite povoljan trenutak za akciju. Vaš poslovni uspjeh i lično zadovoljstvo, proizilaze iz zajedničkih dogovora.

Sport dana – stoni tenis

Ribe

Svoje poslovne planove možete da ostvarite na inteligentan način i bez suvišne priče. Ukoliko vam se neko pridruži, prihvatite različite podsticaje koji obećavaju zajednički uspjeh ili poslovni dobitak. Ponekad lako postajete izuzetno mnogo nervozni.

Sport dana – boks