Lebron
Lebron
Lebron je i u 35. godini života pokazao da je najbolji na svijetu.

Lejkersi su na krilima LeBrona Džejmsa uspjeli ponovo da postanu kraljevi NBA lige i dođu do nove titule.

Nakon što su žestoko proslavili titulu košarkaši Lejkersa su se konačno nakon više od dva mjeseca vratili u Los Anđeles svojim porodicama.

Mnogi od njih odlučili su da se počaste zbog nove titule, ali Lebron je “prekucao” i u ovom segmentu. Naime, košarkaš Lejkersa je odlučio sebi da kupi novi automobil koji je platio čak 1.5 miliona dolara.

On je kupio Mercedesa-Maybach G650 Landaulet sa posebnom opremom. Ova serija proizvedena je u samo 99 primjeraka i on je sada vlasnik jednog od njih.

Krov automobila visok je čak 2,2 metra kako bi Džejms normalno mogao da vozi zbog svoje visine, a za novog Mercedesa izdvojio je nevjerovatnih 1.5 miliona dolara. Treba dodati da on posjeduje još 13 automobila.

26 KOMENTARI

  1. Ma je li dao sto od tih silnih para u dobrotvorne svrhe, moracu izguglati. Njegove su i to posteno zaradjene mogao bi se isprsiti makar zbog imidza

  2. Ma to je stvarno preteravnje u svakom smislu te rijeci toliko auta covek da ima uzsas neka sada proda ovih lstalih 13 automobila i da za humanitarne svrhe

  3. Glupost tolike pare dati na automobil dok neko nema hleba da jede… Bolje da je u humanitarne svrhe pola tih para dao ili deci za lecenje…

  4. Ma ajde sto je kupio, nego sto eo javna licnost ne smije nista za sebe da uradi a da to ne izadje u javnost… Sad ce mnogi rec rasipa se, vjerujem da ce manjina imati lijepe rijeci.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име