Majkl Džordan, najbolji košarkaš svih vremena, dao je zanimljivo viđenje na društvene mreže.

Fejsbuk, Tviter, Instagram i ostale društvene platforme odavno su preuzele primat, te više od milijardu ljudi svakodnevno koristi neku od spomenutih mreža.

U NBA svijetu najpopularnija platforma je Tviter, s obzirom da se tu objavljuju sve najvažnije informacije u vezi najjače košarkaške lige na svijetu.

“Tajger Vuds je prošao kroz to, a ja kao Majkl Džordan ne znam da li bi preživio u ovom ‘Tviter’ vremenu u kom bukvalno nemate ni trunku privatnosti i u kom nešto, naizgled bezazleno, uvijek bude na pogrešan način interpretirano”, rekao je Majkl Džordan u intervjuu za Sigara Afisionada.

U vrijeme Majkla Džordana društvene mreže koje danas poznajemo nisu ni postojale i internet je bio tek u početnoj fazi.

Poznato je koliko je Džordan život bio kontroverzan i zamislite da je tada postojalo sve ovo što danas okružuje NBA košarkaše.

3 KOMENTARI

  1. Jordan zna sebe i u pravu je. Jedan kockar, pušač, kurvar teško da bi dobro prošao danas kad svi imaju kamere i sve se objavljuje na internetu.

  2. Da, u pravu je čovjek u potpunosti. Mislim da je bolje bilo u njegovo vrijeme, sad je sve izokrenuto. I kad o nekom pišu, ništa nije kako je baš.

  3. U pravu je, danas bez drustvenih mreza si niko i nista. Da ne pricamo sta se sve iznosi, bukvalno ona dobro poznata ako nije na drustvenoj mrezi nije se ni desilo.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име