Mamić
Zdravko Mamić oglasio se nakon što mu je juče Vrhovni sud potvrdio zatvorske kazne za braću Mamić, dugogodišnja alfa i omega Dinama.

Bivši čelnik Zagrepčana presudu je dočekao u Bosni i Hercegovini.

“Dinamo je meni iznad života. Ja molim vođstvo Dinama, prvo da mi daju ljubav i da pozovu revizore u klub i naprave istragu. To bi bilo najveće hvala braći Mamić. Bitno je da se zna kad smo otišli iz kluba i kakav smo klub ostavili. Ovo je obmana da smo mi lopovi, kriminalci… Napravite zapisnik kakvo je stanje blagajne. Dinamo nije dužan nijedne lipe nikome”, rekao je Mamić i dodao:

“Kako smo Zoran i ja bili na čelu piramide, ta piramida je u mandatu Barišića dovukla milijardu eura iz Evrope. Ja sam nakrcao Dinamo i hrvatski proračun. Poznato je da je Dinamo od 22 igrača koji su bili drugi na svijetu u Rusiji, dao 14. Miliijardu eura smo moja uprava i ja donijeli u Dinamo u drugom mandatu. A što je napravila moja država meni, mom bratu i Dinamu, da smo evo prognani, osuđeni i tako dalje. I da su ugrožena radna mjesta i opstanak Dinama. Dinamo možda neće postojati za tri mjeseca”.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име