kvote
Sjećate se prorok-hobotnice Pol koja se proslavila gotovo besprekornim predviđanjima pobjednika mečeva tokom Svjetskog prvenstva u fudbalu u Južnoj Africi 2010. godine? E pa, ona je sada dobila nasljednika.

Riječ je o Argentincu Danijelu Čiminskom. Čiminski je ili vrsni poznavalac fudbala ili novi prorok, pošto je nepogrješiv u svojim prognozama. Tako i ne čudi što je dobio nadimak Nostradamus.

Razumljivo, ubrzo je postao miljenik brojnih navijača, jer njegove prognoze najčešće unovče u kladionicama. Ono što je posebno zanimljivo, Čiminski uglavnom tipuje na autsajdere, na koje je i kvota veća, pa samim tim i dobitak bude pozamašniji.

U prilog tome govori da je Danijel predvidio trijumf Rasinga protiv Boke Juniors u prvom četvrtfinalnom meču Kopa Libertadores i to bez primljenog gola. Prije toga, Rasing je izbacio branioca titule, ekipu Flamenga a Čiminski je predvidio da će njegovi ljubimci izboriti prolaz na penale.

Interesovanje za “novim Nostradamusom” raste iz dana u dan. Vidjećemo hoće li produžiti svoj besprekorni niz i tako obradovati brojne navijače.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име