Astro Sport 14.09.2022. Rastrzani ste između dvije podjednako važne situacije..

0
14
dozvoljena
Osjećate nesklad između uma i osjećaja. Rastrzani ste između dvije podjednako važne situacije ili oblasti života. Imate osjećaj da morate da se odreknete nečega važnog zarad druge, isto tako bitne stvari. Očekuje vas stres i nagle promjene planova. Što ste više vezani za svoje navike i običaje, to će vam teže pasti promjena. Dozvolite drugima da sami pronađu rješenje za svoje strahove i izazove. Ne namećite svoje pozitivne stavove i ne insistirate na tome.

OVAN

Mnogi vas kritikuju, ali vi se držite svoje koncepcije i odanih saradnika. Pokušajte da izbjegnete raspravu sa Ribama. Očekujte poslovnu ponudu osobe sa kojom nijeste uvijek bili u dobrim odnosima.

Sport dana – rukomet

BIK

Imaćete značajnu prednost u odnosu na saradnike i ništa nećete prepuštati slučaju. Najvažnije je da ostanete dosljedni svojim ciljevima.

Sport dana – ragbi

BLIZANCI

Niko ne može da vas ubijedi da griješite kada je u pitanju posao u okviru kojeg nemate dovoljno iskustva. Vjerovatno ćete uspjeti da nađete novi izvor prihoda. Blizanci i Rak vas motivišu u poslu.

Sport dana – bejzbol

RAK

Vješto koristite svoje sposobnosti u različitim situacijama i ne odustajete od poslovnih vizija. Sve dok imate jasnu predstavu o tome što želite da ostvarite, možete se nadati uspjehu.

Sport dana – stoni tenis

LAV

Intelektualne sposobnosti biće presudne u procjeni dobre poslovne prilike koja će vam biti ponuđena. Osjećate se dobro u društvu dugogodišnjih saradnika koji vam pružaju podršku.

Sport dana – fudbal

DJEVICA

U želji da ostvarite izuzetne poslovne rezultate pristajete na izvjesnu improvizaciju. Ponekad bez većeg rizika nema ni zapaženog uspjeha ili šireg odjeka među saradnicima.

Sport dana – tenis

VAGA

Obratite pažnju na neke informacije koje vam mogu skratiti put do uspjeha. Imate velika očekivanja, pogotovo kada je u pitanju Lav sa kojim uspješno sarađujete već duže vrijeme.

Sport dana – golf

ŠKORPIJA

Stalo vam je da budete zapaženi na različitim stranama i u tom smislu koristite najjače adute koji su vam trenutno na raspolaganju. Velike ambicije ponekad donose prednosti i pozitivnu dominaciju u odnosu na saradnike.

Sport dana – snuker

STRELAC

Ne želite da bilo ko mijenja vašu poslovnu orijentaciju niti da upravlja vašim planovima. Umijete da ostvarite ono što želite bez obzira na različite komplikacije koje vas prate.

Sport dana – odbojka

JARAC

Jasno vam je da ponekad u važnim situacijama ne možete dovoljno da utičete na razvoj poslovnih događaja. Razmjena ideja i timski rad uvijek donose bolje rezultate.

Sport dana – boks

VODOLIJA

Skloni ste pretjeranom detaljisanju, ali trenutno su vam potrebnija praktična rješenja, a potrudite se i da završite sve što ste započeli. Jedna Škorpija predložiće vam nastavak saradnje.

Sport dana – košarka

RIBE

Nalazite se na početku novog posla koji bi mogao da bude i te kako uspješan. Potrudite se da učinite sve što je potrebno da ostvarite trenutni profesionalni i lični maksimum.

Sport dana – badminton