Turskom fudbaleru, žena je pripremala “nevjerovatno” iznenađenje koje je srećom izbjegao.

Svega i svačega smo se nagledali prateći fudbal, ali ovo što je umalo zadesilo turskog fudbalera ne pamtimo.

Jedan legendarni fudbaler Turske, koji je učestvovao na Svjetskom prvenstvu 2002. godine, mogao je da bude ubijen i to “zahvaljujući” svojoj supruzi!

Emre Ašik je legenda tamošnjeg fudbala i nekadašnji igrač sva tri najveća turska kluba (Fenerbahče, Galatasaraj i Bešiktaš) bio je meta sopstvene supruge, koja je pokušala da organizuje njegovo ubistvo!

Kako javljaju mediji iz Turske, Jagmur Ašik je optužena da je planirala ubistvo svog turskog fudbalera.

Prema optužnici koju je podigle tužilaštvo, Jagmur Jašik je optužena da je svom ljubavniku ponudila oko 1.300.000 američkih dolara (ili 10.000.000 turskih lira) da bi organizovao ubistvo njenog muža.

Na kraju je sve to priznao i njen ljubavnik Erdiju Sunguru.

“Imali smo aferu. Ona je samo razmišljala o novcu koji bi naslijedila nakon Ašikove smrti. Tražila je da ga ubijem, ali odbio sam to”, rekao je Sungur istražiteljima.

On je otkrio da je čak htjela i da ga “pripremi” za taj čin.

“Jednom je donijela komad mesa i tražila da pucam u to. Pokušao sam to da uradim, ali sam zatvorio oči. “Ne možeš to uradiš”, bijesno je urlala na mene”, pričao je njen ljubavnik.

Međutim, stvari se tu nisu završile.

Sungur je Jagmur upoznao s plaćenim ubicom koji je zbog tri ubistva već “ležao” u zatvoru, samo da bi ubio Emrea Ašika.

U optužnici se navodi da je Jagmur dala plaćenom ubici pištolj i da su u jednoj turskoj regiji pretraživali sigurna mjesta gde bi mogli da zakopaju tijelo nekadašnjeg fudbalera, nakon što bi ga ubili.

Ipak, plaćeni ubica je na kraju odustao od svega.

Turskom fudbaleru Emreu Ašiku uručeno je treće mjesto na Svjetskom prvenstvu u Japanu i Južnoj Koreji, bio je član najbolje generacije turskog fudbala s početka 21. vijeka.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име