Zlatan Ibrahimović oduvijek je važio za čovjek prekog karaktera, zaljubljenog u samog sebe, pa nije iznenađenje što ga mnogi saigrači “nisu mirisali”. O rivalima da ne pričamo…

Ipak, Ibrahimović je zbog svoje fudbalske vještine zaradio poštovanje mnogih navijača, čak i u 39 godini života igra na vrhunskom nivou, ali polako “isplivavaju” njegove mračne tajne, posebno one koje se tiču reprezentacije Švedske.

Švedski novinar Olof Lund objavio je knjigu o državnom timu u kome navodi da je Zlatan Ibrahimović maltretirao saigrače, pa da je nekoliko puta moglo doći i do velike tuče u svlačionici.

“Bilo je to nasilje nad odraslima. Zlatan je najbolji švedski fudbaler svih vremena, ali je reprezentacija bolja bez njega”, potvrdio je detalje iz knjige neimenovani čelnik Fudbalskog saveza Švedske za sajt “Aftonbladet”.

“To je u osnovi nešto što bi trebalo prijaviti policiji. Bilo je grozno. Svako okupljanje, deset dana zaredom svaki mjesec… Da li je to maltretiranje? Takve stvari se prijavljuju policiji”.

Naravno, niko nije smio da pozove zbog Zlatana Ibrahimovića.

Novinar koji je napisao knjigu o reprezentaciji tvrdi da su se svi bojali Zlatana Ibrahimovića, a da je selektor Erik Hamren koji je vodio ekipu od 2009. do 2016. godine njemu dopuštao takvo ponašanje.

Drugi ipak, kako prenosi Mondo, tvrde da je u pitanju preterivanje i da Zlatan Ibrahimović nije bio toliko zlo…

2 KOMENTARI

  1. Novirani kao novinari izmisljaju, lazu to i m je posao zar ne? Mislim razumijem ja njih, moraju da zarade, samo mi nije jasno kako posle toga spavaju (?).

  2. Nasli su koga ce da napadaju. Kaze: “Naravno, niko nije smio da pozove zbog Zlatana Ibrahimovića” (misleci na policiju) a sada si se ti nasao pametan da kao ispricas “istinu”… Mogu li neki dokazi uz ove rijeci?

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име