TRIPIJE O KOMADANTU SAVIĆU: On čupa ljude za kosu i na treningu!

U intervjuu za Gradijan uoči finala engleskog Liga kupa između Mančester junajteda i Njukasla, bek “svraka”, Kijeran Tripije govorio o Stefanu Saviću

U lijepim sjećanjima je Kijeranu Tripijeu ostala Španija, odnosno Atletiko Madrid u kojem je proveo dvije i po sezone i uspio sa tadašnjim saigračima da se dokopa šampionske titule ispred Real Madrida i Barselone.

Vratio se reprezentativac Engleske potom kući, zapravo u Njukasl i mogao bi da bude vrlo važan šraf u četi Edija Haua pred veliko finale Liga kupa protiv Mančester junajteda. Kvalitet pomenutog beka je nesporan, ima i iskustvo, a stekao je i ratnički mentalitet “kolčonerosa” i opisao ga kroz našeg Stefana Savića!

“Volim te stvari. Najbolje što sam vidio u Atletiko Madridu je Stefan Savić. Čovjek koji čupa ljude za kosu, čak i na treningu. To je ludo, ali volim takve poteze. Naravno, protivničkim navijačima se to neće dopasti, ali smatram da je dobro vidjeti takve stvari. Ne znam zašto se svi gnušaju toga”.

Stefan Savić jedan je od ključnih igrača u jedinici Dijega Simeonea, sinoć je u remiju sa madridskim Realom bio jedan od najboljih igrača na terenu.

Postavi odgovor