ZVEZDA PORUČILA DELIJAMA: Ne dozvolite da vas isprovociraju

6
23
zvezda
izvor slike instagram

Crvena Zvezda Meridianbet je pred današnji derbi u okviru 21. kola Eurolige izdala zvanično saopštenje i njime se obratila svojim navijačima.

Saopštenje u cijelosti:

,Dragi Zvezdaši,

Pred nama je utakmica 21.kola Eurolige u kojoj ćemo po prvi put biti domaćini gradskom rivalu.

Za Crvenu zvezdu Meridianbet ovo u poslednjih 10 godina od kako nastupamo u Euroligi, nije ništa veći ili manji izazov ili utakmica od nekih koje smo organizovali u prošlosti sa velikim uspjehom i bez najmanjeg incidenta.

Rekord Beogradske Arene koji je i dalje na snazi, brojne velike utakmice i izazovi sa kojima smo se suočavali u obije beogradske (gradske) dvorane u kojima smo bili domaćini, i na kojima nije bilo ni najmanjeg problema.

Zato u petak navijajmo za naš tim, fokusirajmo se na Crvenu zvezdu Meridianbet i dešavanja na parketu. Nemojte nasijedati na bilo kakve provokacije, jer pojedinci možda upravo to imaju za cilj.

Crvena zvezda Meridianbet je deo euroligaške porodice već punu deceniju, i pokazala je na više načina da joj je tu i mesto!

Zato, ne dajmo povoda nikome da stvara lažnu sliku o Crvenoj zvezdi Meridianbet ! Navijajte fer, sportski i podržavajte naš klub!

Nemojte ubacivati bilo kakvih predmete na teren, nemojte bacati ništa ka bilo kome, nemojte vrijeđati bilo koga, ni sudije ni članove delegacije gostujućeg kluba, i nemojte pridavati pažnju nikome i ničemu, osim onome zbog čega ćemo se svi okupiti u petak – a to su košarka i dešavanja na parketu!

300 pristalica KK Partizan biće smješteno na gornji nivo tribine D. Za sve koji su ušli (omogućeno unošenje jednog bubnja i jedne zastave), gostujući klub je kupio ulaznice i dostavio tražene lične podatke. Oko tog dela biće postavljena „tampon zona“ od pripadnika Policije, Žandarmerije i bezbjednosnih službi. Kamere će pre i tokom utakmice snimati sva dešavanja u dvorani.

VAŽNA NAPOMENA: Svi vlasnici sezonskih karata KK Crvena zvezda Meridianbet za tribinu D, ulaze u dvoranu na ulaz Tribina C. Svi ostali vlasnici sezonskih ulaze u halu prema standardnom rasporedu.

Još jednom apelujemo na sve da dođu znatno ranije u halu, jer će na ulazima biti sprovođena rigorozna kontrola.

Pošaljimo u petak uveče iz hale „Aleksandar Nikolić“ sliku koju je Crvena zvezda slala već nebrojeno puta u Evropu i svet, u kojoj su u centru pažnje dobra košarka i ispunjene tribine, uz atmosferu i naše navijače koju malo koji klub u svjetu može sebi da priušti!

Pokažimo u petak zašto smo Crvena zvezda Meridianbet , najveći klub na ovim prostorima – u svakom smislu!”, navodi se u saopštenju. 

Utakmica će se odigrati večeras u 19 časova.

6 KOMENTARI

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име