Busta se žalio na Đokovića!

Novak Đoković je u meču za bronzanu medalju na Olimpijskim igrama poražen od Pabla Karenja Buste, a ono što je meč obilježilo jesu i Srbinove reakcije.

Dva puta je Đoković iskalio bijes na reketima, jednom i na svom timu, a sve to nije promaklo španskom teniseru.

– Pitao sam sudiju šta se dešava, jer sam mislio da je ovo druga opomena, pošto je bacio jedan reket u treći red tribina, a drugi razbio pred njim. Ali izgleda da to nije bilo dovoljno za kaznu. Možda je sve teže kada je neko prvi na svijetu – rekao je Busta.

Ova njegova izjava posebno ima težinu kada se zna da je upravo protiv doživio najveći šok u karijeri, eliminaciju sa US Opena.

Prije nešto manje pod godinu dana on je slučajno lopticom pogodio linijskog sudiju i zbog toga je izbačen sa turnira, a Busta je prošao dalje.

Posle toga osvrnuo se i na sam meč.

– Veoma bitan meč, posle pobjede nad Medvedevom je izgledalo je da je medalja blizu, ali su se šanse smanjile posle mog poraza i Đokovićevog poraza u polufinalu. Pripremio sam se taktički, a posumnjao sam u sebe kada nisam uspio da dobijem drugi set – otkrio je Busta.

3 Komentara

    Sramno ponašanje skroz suprotno Olimpijskom duhu.Ne pamtim da se neko ponasao vise nesportski od njega na Olimpijskim igrama.

    Odgovori

    Nole pokazuje koliko mu je stalo …. Idemo legendo po US open…. Odmori se ,dao si sve za Srbiju i vise od toga ….Emocije i zelja da doneses Srbiji zlato su te sputale,ali GS se isto broje.. IDEMO !!!!

    Odgovori

    To nije nista vudno, ovakvu reakciju tj lom i bijes kada gubi smo gledali dosta puta. To je njegov nacin sa iskaze bijes koji osjeca u tom trenutku.

    Odgovori

Postavi odgovor